pr_clanek
27. srp 2021
332 

Která je levá a pravá bota?

Jste si jistí, že se váš potomek zvládne sám zout a obout? To jsou dovednosti, které bude ve školce potřebovat. 

samolepky-na-boty-se-jmenem

Jak ty boty správně patří?

Pokud se dítě umí samo zout a obout, ještě nemáte zcela vyhráno. Spousta dětí si boty obouvá obráceně, tedy levou botu na pravou nohu a naopak a mívá tak "kozí nohy". Obě boty prostě vypadají stejně a tak se dětem těžko rozeznává, jestli mají na pravé noze levou botu nebo na levé pravou.

To by však mohl být z dlouhodobého hlediska problém. Při běžných aktivitách udělá dítě dokonce 18 až 20 tisíc kroků za jeden jediný den. A pokud má při tom špatně obuté boty, které ho tím pádem tlačí, mohlo by si časem zadělat na zdravotní obtíže.  

samolepky-na-boty-se-jmenem

Trik na „kozí nohy“

Jak ale naučit dítě obouvat si správnou botu na správnou nohu? Můžete například zkusit obkreslit botičky na papír a ten dát na rohožku, aby si sem dítě ukládalo botičky samo. Naučí se tak, kam patří pravá a levá bota a pozná, jestli si boty nasazuje správně.

Druhou a efektivnější variantou jsou samolepky na boty. Ty pomáhají zábavnou formou určit malým dětem, která bota je pravá a která levá. Samolepky jsou rozděleny napůl. Do každé boty nalepíte půlku samolepky a děti pak dávají dohromady poloviny známých tvarů, čímž velice rychle pochopí, na kterou nohu která bota patří.

Samolepky na boty

Na webu společnosti Mama Labels si můžete vybrat samolepky na boty s jedním z unikátních motivů, které byly vytvořeny ve spolupráci se školkami a maminkami. Na e-shopu si pomocí konfigurátoru vyberete obrázek, doplníte jméno a příjmení a vytvoříte přesně takovou samolepku, kterou si vaše dítě zamiluje. Díky tomu si samolepku zapamatuje, bude umět rozeznat pravou a levou botu a paní učitelky dle jména budou vždy vědět, komu boty patří.

samolepky-na-obleceni-a-boty-se-jmenem

Samotná aplikace samolepek na boty je velmi jednoduchá a rychlá. Samolepku se jménem a s obrázkem odlepíte z fólie a nalepíte do boty.

Praktické i hravé

Společnost Mama Labels nabízí kromě samolepek na boty také samolepky se jménem na oblečení, samolepky se jménem na věci a mnohé další. Ty se dají koupit samostatně, ale i ve výhodném balení.

samolepky-se-jmenem-vyhodne-baleni

Samolepky Mama Labels se vyznačují pestrými dětskými motivy a obrázky, které si sami vyberete podle zájmů svého potomka. Hravé a barevné jmenovky podle vašeho výběru udělají vašim dětem radost a vám usnadní život, protože budete mít vždy přehled o věcech svého potomka. Jsou voděodolné a opravdu trvanlivé, jelikož jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu a potištěny nezávadným inkoustem.

Čím jsou samolepicí jmenovky Mama Labels tak výjimečné? Samolepky využijete jako označení dětského oblečení a botiček, jako jmenovky na lahev na pití, krabičky na svačinu či na ostatní potřeby a hračky (včetně těch psacích). Označte dětem věci do školky rychle a jednoduše!

Kupujeme už 3. rokem, samolepky jsou nej! 😊

27. srp 2021

Začni psát komentář...

Odešli