pr_clanek
12. říj 2017
468 

MAM - osobitý design, funkčnost a více než 40 let zkušeností

Když v roce 1976 přišel Peter Röhrig s konceptem svých dětských produktů, znamenalo to malou revoluci na trhu s výrobky pro ty nejmenší. Spojil totiž dvě dosud oddělená odvětví - atraktivní design a lékařsky ověřenou funkčnost výrobků. Od té doby již MAM ušel dlouhou cestu, ani o malý kousek však neslevil ze svých zásad. Každý výrobek je před uvedením na trh pečlivě testován a schválen lékařskými odborníky. Jedinečnost však dětské produkty MAM rozhodně neztrácejí díky svému designérskému týmu, který každý rok přichází s novými originálními kolekcemi, které milují děti i rodiče. Značka MAM je zárukou kvality, kterou zákazníci oceňují na 5 kontinentech, ve více než 60 zemích po celém světě již více než 40 let.

Seznamte se s dudlíky MAM

Pro dítě je dudlík jedním z prvních blízkých přátel. Dokáže ho uklidnit a ukolébat ke spánku. Jelikož děti v prvních měsících života tráví s dudlíkem v pusince mnoho času, je důležité, aby byl správně tvarován a nedocházelo tak k špatnému vývoji ústní dutiny a následně i růstu zoubků. Savička dudlíku tedy musí mít úzký krček a zároveň být měkká. Přesně takovou mají všechny dudlíky MAM, navržené ve spolupráci s ortodontisty a dětskými zubaři. Vzhledem k tomu, že i rodiče potřebují svůj klid, další z potřebných funkcí dudlíku je jeho přijetí dítětem. Dudlíky MAM mají sametovou savičku s povrchem jemným jako pokožka, který dětem připadá důvěrně známý. Z průzkumů vyplývá, že savičku MAM kladně přijalo 94 % dětí. Ochranný kryt dudlíků MAM se svým oblým tvarem, předcházejícím otlačeninám, kopíruje tvar dětského obličeje, velké větrací otvory navíc zajišťují maximální průchod vzduchu, čímž zabraňují zarudnutí a podráždění pokožky v oblasti úst. Jako všechny výrobky MAM jsou i dudlíky vyráběny v těch nejvyšších standardech kvality, neobsahují BPA ani BPS a jsou tak bezpečnou volbou pro vaše nejdražší.

Jelikož MAM sleduje nejnovější trendy i průzkumy, rozhodl se vytvořit dudlíky Perfect. Zubní experti se totiž shodují, že čím tenčí a měkčí krček savičky je, tím menší tlak je vyvíjen na dásně a zoubky. Tím dochází ke snížení rizika křivých zoubků a nesprávného skusu. Dudlíky MAM Perfect mají o 60 % tenčí krček savičky a je 4krát měkčí než většina běžných srovnatelných silikonových dudlíků.

Jako všechny MAM dudlíky jsou i dudlíky Perfect opatřeny knoflíkem, díky kterému se dudlík nemůže zaseknout v dětských ústech. Snadno na něj lze připnout i certifikovaný pásek, který je bezpečný a odpadá pokušení použít stuhu nebo provázek, s nimiž hrozí riziko udušení. Pokud chtějí rodiče předejít zmatenému nočnímu hledání ztracených dudlíků, MAM nabízí dudlíky Perfect i ve variantě Night. Díky svítícímu knoflíku je snadné dudlík najít nejen pro rodiče, ale i pro děti samotné.

MAM Anti-Colic

Velkým oblíbencem maminek po celém světě se stala lahev MAM Anti-Colic, díky jejímuž používání je dle průzkumu u 80 % novorozenců sníženo riziko koliky a minimalizována plynatost a výskyt regurgitace. Díky patentovanému dnu s větracími otvory může vzduch při krmení volně odcházet, děti vzduch nepolykají, mohou pít svým vlastním tempem a jsou tak uvolněné jako při kojení. Jemná savička lahve se navíc u dětí těší velké oblíbenosti – 94 % dětí ji kladně přijme. Neméně významným benefitem je pro maminky také samosterilizační funkce lahve, díky které je lahev během 3 minut hygienicky čistá!

Sortiment výrobků MAM je opravdu široký, kromě lahví a dudlíků zahrnuje také dětské hrnky, kousátka, pomocníky pro krmení a kojení, pomůcky pro péči o ústní dutinu a mnohé další. MAM je hravou volbou pro děti i rodiče, kteří si mohou být jisti, že jejich malý poklad dostává ty nejlepší výrobky, bez jakéhokoliv rizika, s originálním designem a spoustou praktických funkcí. Vyberte si více než 40 let zkušeností, bezpečnost a osobitost. Vyberte si MAM!

Ve dnech 19. - 22. 10. se na Vás budeme těšit na veletrhu FOR BABIES, kde Vám rádi představíme produkty značky MAM!

Více informací najdete na www.mambaby.com