pr_clanek
10. črc 2017
642 

Minimalistická kosmetika ze země, která svou nezkrotnou silou fascinuje dodnes

Přímo uprostřed čisté přírody, tam, v zemi tisíce jezer a ostrovů, v nespoutané divočině blízko divokého oceánu, jehož slanost je cítit díky mocným větrům na kilometry daleko, blízko severního polárního kruhu v místech, která často osvětluje polární záře, se nachází malá firma s názvem Ole Hyvä.

Pro nás je to neuchopitelné jméno, volně přeloženo znamená něco jako Buď zdráv. Přesný překlad není možný. V této rodinné firmě pracují celkem 4 lidé. Jsou to Finové tělem a duší a za roky své práce vybudovali silnou značku veganské kosmetiky, respektující přírodu ve všech fázích vývoje a výroby.

Ole Hyvä:

  • má pouze rostlinné složení,
  • používá pouze suroviny s Ecocert certifikací,
  • používá místní suroviny v maximální možné míře,
  • neobsahuje palmový olej,
  • není testovaná na zvířatech,
  • všechny suroviny jsou v přírodě plně rozložitelné, nezatěžují ekosystém,
  • využívá při výrobě geotermální teplo.

Představte si finskou drsnost, která je nám známá hlavně z hokeje, stejně jako slušnost, ochota a ohleduplnost. Představte si hrubou sílu, která vychází z drsných podmínek severské krajiny, představte si účinnost, kterou tato kosmetika čerpá ze síly finské přírody, představte si přímočarost, která vychází z mentality zdejších lidí. A dostanete výsledek, který Vás může jen uchvátit.

Spojení lokálních bylin, mořské soli a jemných čistících složek dává vzniknout minimalistické kosmetice, ve které naleznete jen účinné složky, nic navíc. Tato kosmetika Vás nebude rozmazlovat, nebude Vás svádět omamnými vůněmi, nabídne Vám to nejlepší z Finska a toto buď akceptujete, nebo ... druhá možnost vlastně ani není.

My v GAEA jsme jediným distributorem této kosmetiky mimo Finsko. Jsme jedinými v Evropě, kteří mají to potěšení mít minimalistickou Ole Hyvu na skladě připravenou pro Vás, stejně jako je v naší koupelně. 

Tak co, necháte se unést tam na sever, do nezkrotné, divoké, neporušené přírody?