pr_clanek
23. lis 2020
708 

Můj první kalendář: unikátní samolepková knížka

Chystáte se psát miminku deníček? Chcete mu vytvořit album a zaznamenat všechny důležité milníky v jeho životě? Můj první kalendář je pro Vás ideálním řešením!

Téměř každá maminka se rozhodne psát svému miminku deníček nebo mu vyrobit originální album. Všechny okamžiky od narození miminka jsou totiž neopakovatelné a chceme si je zaznamenat. Často maminky s velkým nadšením začnou psát a tvořit, ale brzy zjistí, že to nestíhají a volný čas je velice vzácný.  

Můj první kalendář má rychlé, přehledné a jednoduché řešení, jak zaznamenat všechny zážitky a milníky svého miminka. Jak? Za pomocí samolepek!

UNIKÁTNÍ SAMOLEPKOVÁ KNÍŽKA

Můj první kalendář je unikátní samolepková knížka, která slouží pro zaznamenání všech krásných a nových okamžiků po narození dítěte. Na každém zážitku s miminkem záleží, obzvlášť když je to poprvé. Rodiče ale často v tomto období nemají tolik času, aby si vše podrobně zapisovali. Můj první kalendář je proto navržen jednoduše a intuitivně, aby bylo zaznamenávání vzpomínek snadné a rychlé.

Zároveň je nedatovaný, takže můžete začít kdykoliv.

JEDNODUCHÝ A RYCHLÝ ZPŮSOB, JAK SI UCHOVAT VZPOMÍNKY

Můj první kalendář obsahuje 12 listů, jeden na každý měsíc, s nedatovanými políčky pro každý den v měsíci. Do těch si můžete zaznamenat zážitky, dovednosti a události vašeho miminka.

V základní sadě dostanete 220 samolepek, které vám v tom pomohou. Pokud máte pocit, že to nebude stačit, pak vám přijdou vhod extra sady samolepek, které nabízejí ještě více možností.

Kromě nálepek můžete k zaznamenání zážitků využít i jakýkoliv jiný způsob – do kalendáře si třeba zapisujte, kreslete nebo vlepujte fotky! Na konci knížky je pak prostor pro vzkazy – od rodičů, od babičky a dědy, od sourozenců...

Díky tomu všemu je Můj první kalendář jednoduchým a originálním pomocníkem při uchovávání vzpomínek na to nejkrásnější období, k němuž stojí za to se vracet.

Kalendář se dá zakoupit na www.mujprvnikalendar.cz, kde je na výběr z více variant. Můžete si zakoupit kalendář za 399 Kč se základní sadou nálepek (220 ks nálepek) nebo kalendář za 499 Kč se základní sadou a extra sadami navíc (330 ks nálepek). Na stránce se můžete podívat na jednotlivé extra sady a zakoupit si je zvlášť za 49 Kč. Na dalších sadách a nálepkách se denně pracuje a čerstvě nabízíme speciální vánoční sadu nálepek.

Kalendář je vhodný pro první rok dítěte a brzy bude v prodeji kalendář i pro druhý rok dítěte. 

Sledujte naše sociální sítě na Facebooku a Instagramu, aby Vám neunikla žádná novinka.

www.mujprvnikalendar.cz

info@mujprvnikalendar.cz

Začni psát komentář...

Odešli