pr_clanek
26. únor 2024
250 

Období těhotenství i to co přijde po něm: pečujte o své tělo, vyhněte se striím a celulitidě

Těhotenství, porod, šestinedělí. Snad ta nejcitlivější část života pro každou ženu. Zažíváme emocionální šílenství. Když se k tomu přidá měnící se tělo, strie či celulitida, chvíle štěstí z děťátka se mění v obavy o naše tělo. Česká značka Onclé má ale recept na to, jak se na péči o tělo připravit a striím a celulitidě se vyhnout či je potlačit.

Komplikované období, kterým si projde každá

Hormony pracují a někdy se ani nepoznáváme. Na těle zaznamenáváme strie, celulitidu, jizvičky. Pokud se naše děťátko narodilo císařským řezem, zůstala nám v podbřišku jizva. Celkově může být naše pokožka více vysušená, napjatá a méně pružná.

Řešení, které funguje

Všechny části těla je potřeba pečlivě a často masírovat vhodným produkty, které jsou k tomu přímo určeny. Nejlepší je přírodní kosmetika s aktivními látkami, které pronikají do hlubších vrstev pokožky. Česká značka Onclé vyvinula Dámskou řadu plnou přírodních, a přitom vysoce funkčních ingrediencí. Produkty jsou perfektní na bříško, stehna, zadeček jednak jako prevence, a taktéž jako záchrana již vzniklých estetických problémů.

Co přesně můžeme vyřešit

Kromě celulitidy a strií můžete pomocí speciálních přípravků Dámské řady Onclé řešit také jizvu po císařském řezu, samozřejmě i jiné jizvičky a poranění, ale i poprsí, které můžeme jemně masírovat a podpořit jeho pružnost a pevnost. Dámská řada obsahuje tři produkty, které jsou v dokonalé symbióze. Zpevňující olejový peeling, Prémiový tělový balzám a Luxusní olejové sérum. Můžete si je objednat z pohodlí svého domova online na Oncle.cz.

Správné používání produktů

Chcete-li předejít striím a celulitidě, nebo potlačit již existující, dvakrát denně (ráno a večer) masírujte části těla, na která se chcete zaměřit. Zadeček, stehna, bříško. Nejprve použijte peeling, poté sérum a na závěr balzám. Dojde k aktivní regeneraci a remodalaci kůže. Zaznamenáte zvýšení elasticity, zmírnění celulitidy i strií. Zároveň bude kůže hydratovaná do hloubky, a tím pádem jemnější.

Chcete-li potlačit již vzniklé problémy, jako třeba poranění v podobě jizvy, aplikujte na postižené místo Olejové sérum. To je pro tento účel nejúčinnější.

Účinné látky a co umí

Extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí. Zvládne vyhledat postižené místo v pokožce a zabezpečit její regeneraci až úplné obnovení.

3D Kyselina hyaluronová je tělu vlastní. Je to látka, která je součástí mezibuněčné hmoty. Dokáže na sebe navázat vodu a udržet tak v pleti trvalou hydrataci a současně pomáhá zevnitř při vyplňování vrásek, strií a dalších poškození pokožky.

Vzácné přírodní oleje obsahují vitamín C. BIO šípkový, mandlový, SQUALAN, meruňkový, broskvový, bavlníkový. Jde o vysoce kvalitní oleje, které na pokožku působí jako učiněný balzám. Hluboce ji vyživují, hydratují, chrání. Dodávají jí přírodní cestou vitamín C, který naše kůže nutně potřebuje. Oleje jsou svými vlastnostmi přeurčeny k péči o vysušenou a popraskanou kůži.


Tento článek vyšel s podporou www.oncle.cz

3. bře 2024

Začni psát komentář...

Odešli