pr_clanek
30. srp 2022
572 

Objevte se stavebnicí LEGO® DUPLO® zvířata ze všech koutů Evropy. Vyrážíme na cestu!

Pestrobarevná stavebnice přenese vaše nejmenší do světa překrásných zvířat a nádherné evropské přírody. Cestou malí objevitelé poznají nejen faunu a floru celé Evropy, ale procvičí si i jemnou motoriku, vyprávění příběhů nebo rozšíří slovní zásobu. Stavebnice je skvělou volbou pro děti od 1,5 do 5 let. Poznejte s námi velké kostky pro malé dětské ručky a hlavičky plné velkých nápadů!

Vyrážíme na výlet po Evropě!

Navštivte s námi celý starý kontinent, aniž byste museli opustit vlastní domov. Stavebnice LEGO® DUPLO® Divoká zvířata Evropy (10979) vám představí rozmanitou evropskou krajinu – jeskyně, listnaté i jehličnaté stromy nebo vodopád, a ukáže, kdo jaké zákoutí obývá. Vaši nejmenší tak navštíví párek jelenů s mládětem, medvěda, lišku, veverky nebo divoké prase. Celkem je ve stavebnici 11 různých zvířat. Procestujte spolu tuto krásnou krajinu a poznejte je všechny!

Abyste ještě lépe poznali přirozené prostředí zvířátek, najdete v balení i speciální trojrozměrnou skládací herní podložku s motivem lesa. Parádně dotvoří herní scenerii a přenese vás a vaše nejmenší mezi vonící stromy.Během nekončících dobrodružství budou malí průzkumníci zároveň rozvíjet své dovednosti a dozvídat se nové věci o rozkošných zvířatech.

Jak vypadá dětská hra?

Neexistuje jediný správný způsob hraní nebo stavění. V každém věku má hra jinou podobu a děti při ní objevují a poznávají něco jiného. Nejprve kostky létají po celé místnosti. Rodičům se to může zdát jako nepořádek, ale i to je fáze hry a poznávání světa. Házení kostek okolo sebe pomáhá dětem objevit prostor kolem nich, nacvičit úchop nebo potrénovat jemnou motoriku.

Motorické dovednosti si zlepšují i později, kdy se pomalu učí kostky spojovat a rozkládat. Víte, že fáze rozkládání je první? Až později děti zvládnou kostky skládat na sebe a vytvářet jednoduché stavby. Jemnou motoriku pak cvičí i otevírání dveří a okének nebo posílání autíčka po podlaze rodičům k nohám

Později děti při hře objevují hraní rolí. Zkuste si s nimi přehrát nějakou známou situaci a pomozte jim tak poznat skutečný svět. Jak to chodí u doktora? Nebo na co nezapomenout při nákupu? Pro rodiče běžná věc, ale pro malé průzkumníky zdroj poznání i zábavy.

Samotné spojování kostek začíná v roce a půl a každým rokem se v něm děti zlepšují. Od věží se za několik měsíců dostanou až ke složitým konstrukcím. Kromě jemné motoriky si tak osvojí i pocit hrdosti na svůj výtvor i radost z jeho dokončení.

Stavebnice LEGO® DUPLO® jsou skvělé pro všechny malé objevitele. S kostkami si vydrží hrát celé dětství a pořád se s nimi budou učit něco nového. Zkuste spolu nejprve poznat Evropu a pak procestujte celý svět – opravdický i ten, který se ukrývá uvnitř hlaviček vašich nejmenších.

O stavebnici

Kostky LEGO DUPLO jsou dvakrát větší než standardní kostičky LEGO® a skvěle tak padnou do malých dětských ruček. Také splňují všechny bezpečnostní standardy. Víme, že si rodiče potřebují být jistí, že je hra pro děti bezpečná. Děláme vše pro to, aby naše kostky bez úhony přežily dětskou zvídavost a vaši nejmenší zůstali v bezpečí. Kostky a další prvky pečlivě testujeme, pouštíme zvýšky, házíme je nebo se je snažíme rozbít. Dokonce jsme si vyrobili vlastní napodobeninu potu a slin, abychom si byli jistí, že barva zůstane i po letech hraní stejná.

Ve stavebnicích najdete i jiné prvky, než jsou kostky. Ty tvoří stabilní základ každé hry, doplňujeme je ale dalšími zábavnými elementy jako jsou autíčka, zvířátka, číslice, písmena nebo figurky. Všechny sady jsou navíc mezi sebou kompatibilní a dětská fantazie se s nimi může rozjet na plné obrátky.

Se stavebnicí mohou děti objevit úplně nový svět. Zjistí, jak to chodí na farmě, u hasičů, na závodech sportovních aut nebo jak vypadá den ve velkém rodinném domě. Na své si přijdou kluci i holčičky. Svět kostek LEGO DUPLO přivítá s otevřenou náručí každého malého průzkumníka. Stavebnice navíc porostou spolu s nimi – v každém věku nebo fázi vývoje s nimi budou vaši nejmenší objevovat něco nového – způsob hry nebo nové kostky.

Lego duplo patří ke každodennímu hraní. Starší syn 4 roky si rád staví domy a mladší syn 2 roky to hravě bráchovi rozkládá. Takže bychom rádi rozšířili sbírku. Lego duplo je prostě super stavebnice, kdy se děti sami zahrají.

4. zář 2022

Začni psát komentář...

Odešli