pr_clanek
14. čer 2022
71 

Pantofle pro dítě na léto. Jak vybrat ty nejlepší?

Chcete-li dětem koupit pohodlné a zároveň vysoce módní boty, budou dětské pantofle tím správným řešením i pro vás. Dětské pantofle mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak povíme, podle jakých kritérií můžeme dětské pantofle vybírat, abychom tzv. nešlápli vedle. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dětské pantofle?

Dětské pantofle jsou všestranná obuv, která se hodí nejen na trávení času kolem domu, ale také na sportovní i volnočasové aktivity. Záleží vždy na tom, který model této trendy obuvi vaší ratolesti vyberete. Kvalitní chlapecké a dívčí pantofle by však měly mít jedno společné. Tím je dobře odpružená podrážka, která zvládne tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je dobré, aby byly dětské pantofle vyrobené z odolných materiálů. Gumové kousky se hodí zejména k vodě a na zahradu. Kožené modely pak zapadnou do volnočasových outfitů. K dětským pantoflům mohou vaše děti nosit nejen šortky a sukně, ale také plátěné kalhoty nebo módní legíny. Ke gumovým sportovně laděným kouskům mohou děti obléci i plavky. Vhodné je pak i to, mají-li dětské pantofle k vodě kvalitní protiskluzovou podrážku. Protiskluzové vlastnosti zajistí vašim dětem vysokou míru bezpečí i na kluzkém povrchu. Děti je tak s oblibou nosí kolem bazénů apod. Stylové dětské pantofle pak můžete nakupovat např. i na e-shopu oblíbeného prodejce obuvi CCC. Zde si jistě vyberete vhodné pantofle pro děti na léto i vy!      

Jak vybrat správnou velikost dětských pantoflů?

Při nakupování dětských pantoflů bychom se měli zaměřit i na volbu správné velikosti. Jestli-že nakupujete rádi na e-shopech, musíte pečlivě měřit délku stélky chodidla vašeho dítěte. Naměřený údaj pak bude třeba porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové značky mohou mít totiž nuance v číslování. Správným měřením a následným porovnáváním se tak lehce vyhnete nepříjemným reklamacím. Pokud dáváte přednost nákupu v kamenných prodejnách, zajděte tam s vašimi dětmi až v odpoledních nebo ještě lépe ve večerních hodinách. Chodidlo vašeho dítěte bude již mírně nateklé a nejlépe tak bude simulovat situaci v terénu. S výběrem správné velikosti dětských pantoflů vám pomůže např. i ochotný personál v kamenných prodejnách CCC. Zde je vždy velký výběr dětské obuvi za příznivě nízké ceny.    

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály dětské obuvi budou letos in?   

V letošní sezóně uděláte nejlépe, zaměříte-li se na stylové dětské pantofle v přírodních nebo v pastelových barvách. Pistáciové, krémové i fialové dětské pantofle tak budou tou správnou volbou i pro vaše ratolesti. Nakupovat je můžete např. u známého prodejce CCC. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a z módy nevychází. Bílé i černé pantofle tak snadno sladíte i se zbytkem vašeho barevného outfitu. Volit k nim můžete i oděvy se vzory a s motivy. Chceme-li si pořídit dětské pantofle se vzory a s motivy, uděláme nejlépe, vsadíme-li na ty zvířecí a květinové. Děti si oblíbily zejména zebrované, tygrované a leopardí kousky, které zaujmou hned na první pohled. Co se týče materiálů, vítězí na plné čáře ty přírodní. Jsou odolné, vysoce módní a udržitelné.      

Tak pro dítě možná. Ale CCC má pro mě velkou chybu - dámská velikost 42 je tam téměř nesehnatelná. Trochu zaspali dobu.

14. čer 2022

Začni psát komentář...

Odešli