pr_clanek
27. říj 2020
113 

Platební brána Pays a její výhody proti konkurenci

Poskytnutí bezpečné a rychlé platební metody zákazníkům je stejně důležité jako vytvoření samotného produktu. Bohužel s tolika možnostmi na trhu je těžké rozhodnout, který způsob platby bude pro vaše podnikání nejvhodnější. Představujeme vám platební bránu Pays a její výhody oproti konkurenci. 

Jak funguje online platební brána Pays?

Zavedení on-line platebního systému Pays představuje způsob, jak zkrátit dobu platby za zakoupené zboží a zvýšit pohodlí při používání vašeho webu nebo online obchodu. Platební brány jsou poměrně oblíbené řešení mnoha eshopů, zákazníci přes ně platí nejrůznější služby a zboží. 

Platební brána Pays funguje jednoduše. Při platbě za vaše zboží nebo služby zákazníci uhradí platbu online kartou nebo se přihlásí do svého bankovního systému, jakmile je převod dokončen, a poté jsou jimi zaslané prostředky převedeny na účet, který je vám přiřazen. Jako vlastník webových stránek nebo internetového obchodu máte neustálý přístup k prostředkům nashromážděných na tomto účtu a sami se rozhodnete kdy chcete převést peníze na svůj cílový bankovní účet. 

Pays můžete začít využívat ihned. Platební brána je již napojena na několik velmi dobrých prodejních a rezervačních systémů, ve kterých jen nainstalujete doplněk nebo provedete jednoduchou aktivaci plateb. Mezi nejznámější prodejní systémy, které jsou napojeny na Pays, patří Shoptet, Zákazník.cz nebo FAPI. Prodáváte-li své služby nebo ubytování, můžete zvolit rezervační systémy Reservanto nebo Trevlix. Jste-li majitelem restaurace nebo bistra a řešíte v současné době online objednávky zákazníků a rozvozy jídel, pak je pro vás ideální Reservo Eats.

Výhody platební brány Pays oproti konkurenci

Platební brána Pays má oproti konkurenci hned několik výhod: 

  • Jednoduchá registrace – k zaregistrování a spuštění ostrého provozu platební brány jsou vyžadovány pouze informace, bez kterých se provoz platební brány a zajištění vašich plateb neobejde. 
  • Platební bránu Pays můžete nasadit na jakýkoliv web, eshop nebo rezervační systém. Oblíbeným řešením pro jednoduché stránky je platební odkaz, který si jednoduše vygenerujete v administrativním rozhraní Pays. 
  • Výhodná cena a nízké poplatky za příchozí platby jsou jednou z největších výhod. Pays nabízíme ve třech pracovních režimech, kdy v režimu Pays Direct umí snížit poplatky na 0,8 % z příchozí platby. 
  • Platební brána má celou řadu funkcí, které naopak u konkurence nenajdete – například SMS notifikace, zasílání připomínek zákazníkům k nedokončené platbě, opakované platby a mnoho dalších. 
  • Pays neúčtuje žádné měsíční paušální poplatky a pokuty za nízký obrat. Neposílá ani faktury, protože své služby účtuje výhradně ve formě transakčních poplatků, které jsou uvedeny na výpise, podobně jako to dělají banky. 

Funkce, které obchodníkům skutečně pomáhají

Na rozdíl od jiných platebních bran, které obchodníkům zajišťují pouze samotné platby, poskytuje Pays několik nadstandardních funkcí, které uživatelům velmi pomáhají a výrazně zvyšují úspěšnost plateb zákazníků. Jednoduše řečeno - s Pays je mnohem více plateb dokončených úspěšně. Služby platební brány, které zvyšují úspěšnost plateb jsou detailně popsány na stránce platby.

K dalším příjemným funkcím pro prodávající patří generování datových výpisů, které usnadňují import plateb do účetnictví obchodníka, dále pak možnost generování daňových dokladů zákazníkům ihned po platbě. Stejně jednoduše umí Pays zajistit i generování voucherů nebo slevových kódů.

Pays patří k nejoblíbenějším platebním bránám v ČR a jejich služeb využívá stále více firem. Podrobnější informace o nejdůležitějších parametrech, které oceňují uživatelé platební brány, najdete na samostatné stránce platební brány srovnání. Tyto informace vám mohou pomoci při výběru vlastního platebního řešení a nastartovat nebo zlepšit váš prodej přes internet.

Začni psát komentář...

Odešli