pr_clanek
17. pro 2018
2366 

Přenosné houpadlo kočárku – Vaše druhé ruce

Probudí se vaše děťátko, jakmile s kočárkem přestanete pohybovat?  Máte starší děti kterým se potřebujete věnovat a nemůžete, protože miminko v kočárku pláče a vyžaduje houpání?  Tak právě pro vás je určeno houpadlo Rockit!

Určitě se Vám již stalo, že jste potřebovala další pár rukou. Jeden na houpání, druhý na vyndávání nákupu na pokladní pás či do auta. Nebo starší dítě potřebovalo vaši pomoc a to druhé v kočárku ne a ne to pochopit a stále vyžadovalo houpání. Určitě byste sama našla spoustu další situací, při kterých musíte mít ruce na kočárku, ale přitom je potřebujete mít i někde jinde. Tak přesně na takové situace je určen Rockit.

Vědecké testy dokazují, že úroveň vibrací houpadla Rockit napodobuje normální ruční houpání kočárku. Speciálně navržený pohyb houpadla je dokonce jemnější než pohyb kočárku při jízdě po dlažbě. Přenosné houpadlo Rockit je navíc mimořádně testováno podle nejpřísnějších bezpečnostních norem.

Rockit získal ve světě spoustu ocenění. V ČR a SR se prodává od července a i za tak krátkou dobu si získal spoustu maminek, které na něj nedají dopustit.

Na výstavě FOR KIDS  2018 v Letňanech dokonce získal ocenění nejvyšší. Porota jej shledala nejlepším výrobkem veletrhu a ocenila cenou Gran prix.

Jak se Rockit používá?      

Použití Rockitu je velice jednoduché. Před prvním použitím vložíte tužkové baterie a Rockit pomocí pásku připevníte ke kočárku. Spínačem,  který je v horní části, zapnete a Rockit začne houpat za vás. Některé děti vyžadují razantnější houpání, jiné mají rády jemné pohupování. Díky otočnému kolečku na spodní straně Rockitu zvolíte požadovanou intenzitu. Nejvyšší stupeň má opravdu sílu. Byl zkoušen na kočárku pro dvojčata. Obě usnula do pěti minut.

Houpadlo je možné z kočárku jednoduše sundat při čemž pásek zůstává připevněn na madle.  Takže žádné složité odepínání pásku, když potřebujete kočárek někde nechat a hrozí odcizení Rockitu. 

Rockit věrně napodobuje přirozené houpání a je velmi tichý. Na to se můžete podívat ve videu.

Jak a proč vlastně vznikl?

Byl navržen třemi tatínky z Velké Británie Nickem, Mattem a Mattem na základě zkušenosti Nicka s jeho tříměsíční dcerou. Ta spala v kočáru pouze tehdy, když se s ním pohybovalo. Probudila se ihned co Nick s kočárkem zastavil u pokladny supermarketu nebo při jiné činnosti. Všiml si, že tato situace trápí i jiné unavené rodiče a proto se rozhodl vytvořit automatické houpadlo, které bude kočárek udržovat v pohybu, když jsou rodiče zaneprázdněni jinou činností a nemohou kočárkem pohybovat.

Jaké jsou hlavní výhody ?

  • Můžete ho připnout na kterýkoliv kočárek, autosedačku, lehátko…
  • Můžete s ním cestovat, je malý a skladný- Jeho velikost je 15x8x8 cm
  • Můžete ho použít i v dešti
  • Po třiceti minutách se sám vypne.
  • Zajistí delší spánek dítěti
  • A samozřejmě tou hlavní výhodou je to, že vám usnadní život.

Rockit seženete na Yookidoo a na Facebooku Rockit Česká republika  

Začni psát komentář...

Odešli