pr_clanek
30. črc 2021
49 

Půjčka, co je kompletně online a do 15 minut u vás

Ať chcete peníze na vybavení domácnosti nebo opravu auta, nemusíte nikam chodit a zdržovat se složitými procesy na pobočkách. Dlouhodobá půjčka je kompletně online a můžete ji tak vyřídit z pohodlí domova nebo v obchodě, kde jste zrovna dostali cenovou nabídku na spotřebiče. Posouzení žádosti i vyplacení peněz obvykle nezabere déle jak 15 minut, díky čemuž můžete velmi rychle uhradit vše, co je třeba.

O jakou částku můžete žádat a na jak dlouho

Poskytovatel nabízí novým i stávajícím klientům částku, s jakou lze financovat menší a středně velké sny. Třeba když chcete pořídit nový nábytek nebo druhé auto na dojíždění do práce. S tím vám pomůže online půjčka od 20 000 do 150 000 Kč se splatností 12 – 36 měsíců, u níž si sami nastavíte jak přesnou částku, tak i délku trvání dle svých finančních možností.

Schválení půjčky je hotové do 5 minut

Nikdo nechce čekat déle, než je skutečně nutné: všechny žádosti jsou proto posuzovány ihned po obdržení a do 5 minut dostane klient SMS zprávu s informací, zda-li a kdy mu může být úvěr poskytnut. K úspěšnému schválení stačí vyplnit online formulář a doložit potřebné dokumenty, po čemž následuje podepsání na dálku přes SMS kód, neboť je půjčka kompletně online. 

Za 10 minut máte finanční prostředky na účtu

Schválení dlouhodobé půjčky je jedna věc, ale okamžitá výplata peněz dnes bohužel stále není standardem, jaký by mohla nabídnout každá společnost. V tomto případě však využívá poskytovatel tzv. okamžitých plateb, které zajistí připsání peněz na váš účet v řádech několika minut. Stačí mít stejnou banku, nebo aby ta vaše takové převody podporovala.

Jaké jsou podmínky pro získání půjčku

Abyste finanční pomoc získali, stačí splnit pouze minimum: vyplnit formulář, doložit kopii OP a uvést informace o své finanční situaci. Pokud ale nemáte po ruce potvrzení o příjmech, nevadí to – poskytovatel je totiž může ověřit i pomocí bankovních výpisů, takže se nebudete zdržovat. A problém nemusí být ani starý zápis v registru dlužníků, máte-li dnes své finance v pořádku.

Začni psát komentář...

Odešli