pr_clanek
26. srp 2020
973 

Rychlé a jednoduché denní líčení s Max Factor

Líčení je nedílnou součástí denní rutiny skoro každé ženy. Grafické oční linky a metalické odlesky na očních víčkách jsou trendy roku 2020, ale do kanceláře se pravděpodobně takové líčení hodit nebude. Úkolem každodenního líčení je podtrhnout přirozenou krásu a skryt drobné nedostatky. V tomto článku vám řekneme, jak vytvořit denní make-up pomocí kosmetických prostředků značky https://makeup.cz/brand/29157/.

Co budeme potřebovat?

  • tekutý make-up
  • korektor
  • pudr
  • tvářenku
  • gel na obočí
  • paletku očních stínů
  • řasenku
  • rtěnku nebo lesk

1. Bezchybný, ale přirozený vzhled pleti je vždy v módě. Pokud chcete zajistit pleti dokonalý přirozený vzhled, skvělou volbou bude tekutý make-up Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation. Přípravek nevytváří efekt masky a dobře kryje nedokonalosti. Obsahuje drobné perleťové pigmenty, které pleť rozjasní a dodají ji přirozený jas a mladistvější vzhled. Naneste tekutý make-up na tvář a rozetřete do ztracena.

2. Skrýt drobné nedokonalosti pomůže korektor Max Factor Facefinity All Day Concealer. Krásně sjednotí tón pleti, zakryje tmavé kruhy a odstraní známky únavy. Má lehkou texturu a pleť nezatěžuje. Korektor má praktický aplikátor, se kterým je snadné pracovat. Naneste malé množství korektoru na problematická místa a jemně ho vklepejte prsty.

3. Pudr hraje důležitou roli v denním líčení. Pudr Max Factor Creme Puff Pressed Powder na pleti vypadá přirozeně, a navíc snadno vejde do kabelky. Vezměte si kompaktní pudr s sebou, abyste ho v případě potřeby použila.

4. Tvářenka Max Factor Creme Puff Blush je schopna dodat obličeji odpočinutý a mladistvý vzhled. Opticky tvář rozjasní a krásně podtrhne rysy obličeje. Zkoseným štětcem naneste tvářenku v tělovém odstínu na jablíčka.

5. Přirozené a husté obočí je dnešním trendem. Nepotřebujete ho zvýrazňovat, stačí jen doladit jeho tvar. Obočí krásně pročešte a upravte gelem Max Factor Natural Brow Styler.

6. Denní a večerní líčení se od sebe rozhodně liší. Do práce si raději aplikujte oční stíny v nude odstínech. Paletka očních stínů Max Factor Masterpiece Nude Palette nabízí 8 nude stínů, které lze snadno kombinovat. Oční linka Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner zvýrazní a prohloubí váš pohled. Namalujte tenkou linku podél linie řas. Nezapomeňte aplikovat řasenku Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume, která dodá objem a prodlouží řasy.

7. Na závěr použijte rtěnku, která dodá rtům smyslnost a intenzivnější barvu. Rtěnka Max Factor Colour Elixir Lipstick je krásně pigmentovaná, má dobré krytí a nádherný lesk.

Začni psát komentář...

Odešli