pr_clanek
17. dub 2018
2551 

Šetřete na nákupech s Tipli a získejte 100 Kč k prvnímu nákupu!

Pěkné oblečení, elektronika, potřeby do domácnosti – na internetu nakupujeme stále častěji především kvůli pohodlí a rychlosti vyřízení. Existuje ale ještě jedno plus, díky kterému si nakupování na internetu zamilujete – a tím jsou odměny ze všech nákupů s Tipli.

Zaregistrujte se právě teď přes Modrého koníka a získejte 100 Kč jako dárek k prvnímu nákupu.

Získejte 100 Kč k prvnímu nákupu!

Co je Tipli vůbec zač?

Tipli je český cashbackový portál – to znamená, že za každý nákup, který na internetu uděláte, vám vrátí část peněz zpět na účet. Z toho si pak stačí jednoduše nechat peníze vyplatit na běžný bankovní účet.

Jak celý tento princip funguje?

Tipli spolupracuje s celou řadou oblíbených obchodů (jako například AliExpress, Bonprix, Mall.cz, Tchibo, Feedo.cz a mnoho dalších). Obchod zaplatí Tipli provizi za každého nakupujícího zákazníka – o tuto provizi se s vámi posléze Tipli rozdělí. Výše takové odměny může dosahovat až 33 %! Tomuto způsobu vrácení části peněz zpět se říká cashback.

Nakupujte s cashbackem ještě dnes!

Pro získávání peněz zpět z nákupu se musíte na Tipli nejdříve zaregistrovat - bez registrace není možné zjistit na jaký účet poslat odměnu za nákup. Prakticky to pak znamená, že před každým nákupem na internetu, navštívíte Tipli a do vybraného obchodu se prokliknete (přesměrujete). Tím se Tipli a cílový obchod „spárují“ a po vašem nákupu se cashback připíše na váš účet.

Na Tipli najdete více než 450 obchodů jako například AliExpress, Bonprix, Mall.cz, Tchibo, Feedo.cz a mnoho dalších

Co s registrací na Tipli získáte?

Tipli není jen cashback - kromě něj zde najdete i celou řadu slevových kuponů, výprodejových akcí a dalších slev, které můžete s cashbackem kombinovat. Na Tipli si také můžete prohlédnout aktuální letáky nebo pročíst tipy, jak nakupovat na internetu v online magazínu.

Tipli také pořádá celou řadu soutěží - právě teď třeba můžete každý provedený nákup zařadit do slosování o nový tablet. Výherci se losují každý všední den v 18:00 a soutěž pokračuje až do 9. července 2018.

Ale to pořád není všechno - zaregistrujte se právě teď přes Modrého koníka a získejte 100 Kč jako dárek k prvnímu nákupu!

Nákupy s Tipli se zkrátka vyplatí - a přitom nestojí vůbec žádnou námahu. Registrace je zdarma, tak neváhejte a užijte si nákupy, za které obchody platí vám!