pr_clanek
10. kvě 2021
551 

Služba, díky které vaší tiskárně už nikdy nedojde barva

Jistě to znáte – rychle potřebujete vytisknout pro svoji ratolest vypracovanou práci do školy. Jenže vám uprostřed tisku dojde inkoust! Co teď? Obávám je konec, společnost HP přichází s řešením. Tiskněte, když zrovna potřebujete. O ostatní se postará služba HP Instant Ink. 

Využít jí může každý vlastník vhodné tiskárny HP, která při aktivovaní služby Instant Ink sama v předstihu objedná novou kazetu inkoustu nebo toneru a tu doručí zdarma až domů. Nedokončený tisk školní práce pak bude už jen minulostí.

Pokud si službu aktivujete, platíte pouze paušál za tisk, nikoli náklady na spotřební materiál. Tiskárna sama pozná, že se blíží vyprázdnění libovolné (černé nebo barevné) kazety s inkoustem, vyšle žádost a vy včas obdržíte novou kazetu. Díky službě HP Instant Ink můžete navíc ušetřit až 70 % nákladů spojených s nákupem tiskového materiálu. Navíc barevně tisknete za stejnou cenu jako černobíle. 

Efektivní a ekologické řešení pro všechny

Při aktivaci služby HP Instant Ink si vyberete tiskový plán. Výběr se odvíjí od počtu vytisknutých stran za měsíc. Poté obdržíte startovací balíček s inkoustovými nebo tonerovými kazetami. Pokud se vaše potřeby změní, můžete váš plán pomocí aplikace HP Smart kdykoli upravit. 

Nabídka inkoustových plánů začíná na 15 vytištěných stránkách za 29 Kč měsíčně (v případě toneru za 69 Kč). Pro domácnost se jeví jako nejvhodnější varianta pro 100 vytištěných stran za 159 Kč měsíčně. Nezáleží na tom, zda jste typ uživatele, který tiskne pravidelně, ale v menších objemech, nebo naopak. Instant Ink je vhodný pro všechny typy uživatelů. Poplatek za službu je odvozen od počtu vytisknutých stran, nikoliv od množství použitého inkoustu. Tudíž nezáleží na tom, jestli vytisknete několik řádek textu nebo barevné fotografie, cena bude stejná a účtována jednou měsíčně.

Jde o tedy službu pro běžné uživatele, kteří se nechtějí zdržovat nepravidelným nákupem tiskového materiálu. Vše je vyřešeno za vás. Pouze vyzvednete zásilku, vyměníte prázdnou kazetu za novou a můžete opět pohodlně tisknout. Služba umožňuje také podporu udržitelného životního stylu. Každá dodávka tiskové kazety v sobě automaticky zahrnuje obálku na recyklaci s přeplaceným poštovním, takže použitou kazetu můžete bezplatně odeslat k recyklaci. 

Začněte šetřit ještě dnes!

Neplatíte žádný roční poplatek, a pokud v některém měsíci vytisknete méně stránek, nevyužité stránky se převedou do dalšího měsíce (pokud „nedotisknete“ třeba 30 stran, do příštího měsíce se převede hned 90 stran). A naopak. Pokud vytisknete více, vytištěné stránky doplatíte a od dalšího měsíce si můžete zvolit plán s vyšším počtem stran.

O všem můžete mít přehled díky aplikaci HP Smart, která slouží k nastavení jednotlivých plánů tisku, ale také informuje o tom, kolik inkoustu nebo toneru zbývá. Službu můžete kdykoli pozastavit (třeba když pojedete na dovolenou) nebo bez poplatků úplně zrušit. 

Služba HP Instant Ink je dostupná pro vybrané modely tiskáren HP. 

Začni psát komentář...

Odešli