pr_clanek
4. dub 2017
633 

Spalujte chytře s vlákninou Psyllium Fit&Slim

Téma hubnutí je nekonečné a staré jako lidstvo samo. Vědec i laik se shoduje v tom, že rozumné hubnutí zahrnuje pravidelný pohyb, úpravu stravování a doplňky stravy, které pomáhají při cestě k dokonalé postavě. Že už jste slyšeli snad o všech možných i nemožných vychytávkách, které vám mají pomoci zhubnout? Vsaďme se, že právě vláknina je tou hlavní složkou! Pomůže Vám shodit přebytečná kila po porodu a působí příznivě při problémech s těhotenskou zácpou.

BOJUJTE ZA DOKONALOU POSTAVU

Nejdůležitější pro každý start hubnutí je silná motivace! Máme pro vás pár tipů, které vám pomohou zhubnout a cítit se lépe. V prvé řadě zkuste nakupovat potraviny on-line. Tam hrozí nebezpečí nákupu „zakázaných“ dobrot v mnohem menší míře. Nastavte si pohybový režim a zapojte do denních činností také pravidelný přísun tekutin a vlákniny. Právě správným přístupem dokážeme urychlit výsledky a dosáhnout těch všude zmiňovaných 90-60-90! Produkt PSYLLIUM FIT&SLIM přináší na trh vlákninový produkt, který podporuje nejen hubnutí, ale zároveň nabízí i další benefity.  Glukomannan schválila Komise Evropské Unie jako látku, která přispívá ke snížení tělesné hmotnosti! Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g glukomannanu denně ve třech dávkách po 1 g zapitých 1–2 sklenicemi vody, před jídlem a v rámci nízkoenergetické diety.

ZÁZRAK NA HUBNUTÍ ZVANÝ GLUKOMANNAN

Vyzkoušeli jste již mnoho přípravků na hubnutí, které nemají kýžené výsledky nebo pouze zaručí rychlý úbytek váhy? Tento rozdíl na váze dělá hlavně voda, kterou z těla odvádíme. Vláknina psyllium zabezpečuje normální funkci trávicího traktu a střev a ve spojení s glukomannanem harmonizuje střevní mikroflóru. Dejte tukům červenou a nebojte se jojo efektu!

AŽ 4 KG NA VÁZE ZA MĚSÍC

Chcete být štíhlejší, nosit hezčí oblečení a nestydět se, když se svlékáte do plavek mezi lidmi? Účinky glukomannanu jsou dokázány dlouholetými výzkumy a tisíce žen na celém světě již díky této látce zhublo na svou vysněnou váhu.

KOMPLEXNÍ PŘÍPRAVEK, KTERÝ VÁS PŘESVĚDČÍ

Používáním přípravku Psyllium FIT&SLIM podporujete ve stejné chvíli hubnutí i zdraví vašeho organismu. Pokud máte pocit, že hubnutí sami nezvládnete, poraďte se s odborníkem. Není žádná ostuda přiznat si, že na to nestačíte, naopak. Když vám někdo s hubnutím pomůže, bude to pro vás jednodušší - poradí vám, kde děláte chyby, bude vás povzbuzovat a motivovat a vy to jen tak nevzdáte! Rady hledejte i na facebookových stránkách TOPNATUR!