pr_clanek
10. lis 2017
2276 

Štístko a Poupěnka vydávají první CD pro malé i velké

Podívejte se na ukázku CD

Po měsících tvrdé dřiny, vydává dvojice Štístko a Poupěnka své první CD s názvem Štístko a Poupěnka. Najdete v něm 17 úžasných písniček pro zábavu i poučení, pohádkové i taneční  písničky pro celou rodinu.

Motýlek Štístko a víla Poupěnka je dvojice mladých lidí, která baví svými veselými písničkami již od června na kanálu Youtube, kde je sleduje spousta malých i velkých fanoušků. Za 3 měsíce již mají rekord: 3 miliony shlédnutí!

Naše písnička Jojojo, nenene má už 1.5 milion shlédnutí

Písničky  Jojojo nenene a Vlk a kůzlátka už asi každý zná, ale budeme si zpívat i se Stonožkou Ponožkou, Vodníkem Brekeke, budeme lítat s Letí, letí, naučíme se hodiny Tik, ťak i dny v týdnu Dobré jitro, Dobrý den, usneme s Dobrou noc,andílku, protože my Umíme cokoli! Poupěnka se zeptá Kopretiny, jestli ji má Štístko rád, ale hlavně to bude báječný Výlet, na kterém bude celá rodina tančit s Tanči, tanči, aby bylo Elo elo veselo! Zkrátka celá hodina úžasných a originálních písniček!

Nové CD vydávají na podzim v období, kdy rodiny tráví nejvíc času doma, aby jim zpříjemnili chladné večery.

Štístko a Poupěnka nebudou odpočívat ani v zimě, před sebou mají spoustu vystoupení pro malé i velké. Víc se dozvíte na jejich webových stránkách nebo Facebooku.

CD s písničkami si můžete objednat na http://stistkoapoupenka.cz/

Naše nová písnička Stonožka Ponožka