pr_clanek
22. lis 2017
767 

Už víte, co si koupíte? Černý pátek se řítí na Čechy a přináší s sebou uragán slev!

Největší slevová akce je tu a přináší s sebou mega slevy. Chcete vědět, kde se opravdu vyplatí nakupovat a jak ušetřit ještě více? Tak potom rozhodně čtěte až do konce. Speciálně pro Vás jsme totiž připravili seznam obchodů, ve kterých nakoupíte nejvýhodnější.

Chcete ušetřit ještě více?

Letos do našich končin Black Friday zavítá 24.11. a potrvá do 27. listopadu. Na nákupy máte tedy čtyři dny, které rozhodně využijte naplno. Ceny ve vašich oblíbených obchodech budou totiž rekordně nízké, a to je ten správný čas, kdy byste se měli vrhnout na pořádné vánoční nákupy! Ale pojďme se na to podívat pěkně postupně.

4 kroky k efektivnějšímu nakupování

Ještě dříve, než se necháte pohltit tornádem slev, přečtěte si pár užitečných rad, díky kterým ušetříte nejen drahocenný čas, ale i peníze. Základem úspěchu je precizní příprava.

1. Hned na úvod si vzpomeňte na lidi, které chcete obdarovat. Nezáleží na tom, jestli si je naťukáte do mobilu nebo sepíšete do diáře, ale udělejte to. Nechcete přeci na nikoho zapomenout, že?

2. Nyní, když už máte seznam kompletní, přichází čas na to, abyste se zamysleli nad samotným dárkem. Přestože se mezi vašimi blízkými jistě najdou i tací, kteří vám ochotně sepíší celý seznam přání, nespoléhejte na to. Zapomeňte na ponožky či pyžama a obdarujte své nejbližší originálním dárkem.

3. A když už máme oba seznamy napsané, je čas se vydat na průzkum. Nebojte se, nemusíte nikam chodit. Pohodlně se usaďte a prohlédněte si nabídku e-shopů, v nichž se vybrané zboží nachází. Vybírejte, porovnávejte - v mnoha obchodech sahají slevy až do výšky - 80%. Získáte tak přehled o tom, kolik vás bude vaše vánoční nakupování stát, a kdy se vyplatí nakupovat.

4. Na závěr ještě jedna důležitá rada - stanovte si výši rozpočtu a držte se ho!

Tip od nás: Pokud chcete, aby vaše nákupy byly ještě výhodnější, rozhodně navštivte portál Vašekupóny.cz, kde kromě seznamu e-shopů zapojených do slevové akce Black Friday, najdete i další skvělé slevy, díky nímž ušetříte ještě více.

Na co se můžete těšit?
Tak jako loni, i letos se do akce přihlásily desítky populárních e-shopů. Pojďme se spolu podívat na to, které to jsou.
Nákupy elektroniky patří během dnů Black Friday určitě mezi ty nejvyhledávanější. Koneckonců, není se ani čemu divit, nejde o zrovna levnou záležitost. Pokud hledáte kvalitní malé nebo velké spotřebiče, televizor, notebook či mobil a nechcete za ně utratit hromadu peněz, určitě vás potěší slevy v e-shopech jako Alza, Andreashop, TPD či Okay.

Nákup si však rozhodně nenechávejte na poslední chvíli. Mnohé e-shopy nabízejí slevy jen do vyprodání zásob. Na skvělé akce nepochybně narazíte i v populárních obchodních domech. Kasa, Market24, Feedo, Bonatex či Bambino nabízejí opravdu téměř vše, od elektroniky až po oblečení.

Černý pátek je výborným obdobím právě i na nákup nábytku či jiných bytových doplňků, které z vašeho příbytku vykouzlí domov. 4Home, Asko, Sconto, Dekorhome, Vivre nebo Tempo nábytek se už na vás chystají a v talonu mají pár slev, které byste rozhodně neměli ignorovat.
No a v seznamu samozřejmě nechybí ani obchody s módou, kosmetikou a šperky. Vždyť nakonec, nakupují především ženy, tak proč by měl tento sortiment chybět? V nabídce najdete například obchody jako Answear, Baťa, Bilboa, Big Brands, Cellbes, Deichmann, Elnino, Manstyle, Notino, Spartoo, Sizeer, Zoot nebo Timestore a mnoho dalších. Pro lepší přehled si nezapomeňte prohlédnout celou nabídku, taková příležitost se jen tak opakovat nebude.