pr_clanek
6. pro 2021
410 

Vánočních degustační balíčky kávy

Každého milovníka kávy potěší pod stromečkem dárek jako na míru pro něho. Řeč je o vánočních degustačních balíčcích od Mountain Gorilla Coffee, díky kterým může obdarovaný ochutnat hned několik druhů kvalitních zrn, a užít si tak (nejen) vánoční pohodu za doprovodu poctivé a výborné kávy. A že je z čeho vybírat...

Dárek s dobrou chutí i úmyslem

Ať už sháníte dárek pro kohokoliv, kdo si nedokáže den bez kávy představit, degustačními balíčky potěšíte chuťové pohárky nejednoho kávového nadšence. Pokud navíc chcete podpořit dobrou věc, vybírejte balíčky od Mountain Gorilla Coffee. Část financí z prodeje této kávy, jejíž zrna pocházejí od ugandských farmářů, putuje na podporu organizace Gorilla Doctors. Tato organizace zachraňuje přímo v horských deštných pralesích poslední žijící horské gorily. Koupí některého z balení zrnkové kávy nebo degustačního balíčků tak přispějete právě chodu této organizace a veterinářům, kteří se v místě pohybují. 

Tak akorát na ochutnání

Jedním z balíčků, které můžete na Vánoce zabalit svým nejbližším, jsou balíčky třech různých druhů kávových zrn. Každý druh je zastoupen v balení o 100 g, což tak akorát stačí k tomu, aby obdarovaný brzy věděl, jaká chuť je jeho srdci nejbližší. Balíčky můžete vybírat ve variantě s espresso směsí nebo s kávou arabikou. 

Káva s tím nejlepším doprovodem

Mountain Gorilla nabízí kromě klasických balíčků s několika druhy káv i možnost zakoupit jako fantastický dárek k Vánocům kávu v doprovodu kakaových bobů obalených v hořké čokoládě. Kromě certifikované a férové kávy tak bude čekat pod stromečkem i příležitost ochutnat skvělou gurmánskou pochoutku v podobě neméně kvalitních bobů obalených v čokoládě s vysokým podílem kakaa.

Káva a čokoláda jde ruku v ruce

Další z možností, jak udělat radost nejen kávomilům, ale i těm, co rádi mlsají, je zakoupení balení výborné kávy v kombinaci s kvalitní kávovou čokoládou vyrobenou pouze z přírodních surovin a s absencí jakýchkoliv chemických dochucovadel. Čokoládě navíc dodává neobvyklou chuť jemně umletá káva. 

Bez hrnků by nebylo kávy

Kvalitní káva a pěkný servis spolu souvisejí více, než se vám možná zdá. Pokud vám má káva doopravdy chutnat, je nezbytné, aby i hrnky, ze kterých si ji vychutnáváte, splňovaly určité parametry. Přesně takové seženete v sadě s prvotřídní kávou, která svými vlastnostmi sedí 95 % milovníkům kávy. Hrozí tak jen malé riziko, že byste se snad někomu netrefili do chuti. 

Začni psát komentář...

Odešli