projesle
4. led 2013

Nové jesle v Praze 4 - více než 20 let zkušeností

Proč právě naše jesle ProJesle ?

* O vývoj dětí se profesionálně staráme od roku 1992 a snažíme se poskytovat pro děti a jejich rodiče ty nejlepší služby.

* Jsme Českou společností s tradicí historií, neprovozujeme franchise, kopie ani nekvalitní služby k odložení dítěte typu hlídací koutky.

* Podkladem pro naši práci jsou vyvinuté materiály výuky a péče o dítě profesorem Phdr. Zdeňkem Matějčkem Csc. a paní Bc. Eugenií Hamplovou ředitelkou školek ProFamily. Tento společný výukový program byl následně schválen MŠMT (ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy). Naše školky jsou již několik let po sobě hodnoceny pověřeným orgánem Českou školní inspekcí těmi nejkvalitnějšími v ČR hodnocení CSI zde.

* Naši každodenní výuku a zábavu vedeme v třídní knize, jež je nejen pro rodiče doklad o tom, že svou práci s dětmi myslíme vážně a tento text není pouhými slovy.

* Výrobky, které s dětmi děláme, říkanky, písničky, pohybové a taneční aktivity odpovídají daným tematickým celkům v této třídní knize. Naši práci doplňují divadla, keramika, angličtina a jóga, což jsou aktivity, které probíhají přímo v jesličkách (všichni za námi dojíždějí).

* Společně provozujeme Canisterapii a Hipoterapii. Koně máme na naší jízdárně a ve stájích v Měšicích o rozloze 7.000 m2. (jesličky Nad Babím dolem s jízdárnou přímo sousedí, ostatní děti využijí naše taxi, nebo mohou přijet kdykoli s rodiči)

* Máme otevřeno každý den od 7 do 18. hodin včetně prázdnin, ostatní dle dohody.

* Poskytujeme i další služby např. noční či víkendové hlídání pro případ, že Vás čeká služební cesta, ale i doprava dětí do jesliček a zpět.

* Při nemoci u nás neodchozené jesličkovné vracíme, převádí se do dalšího měsíce nebo je rodičům vráceno.  

* V ceně jesliček je kvalitní a přímo pro děti určená strava složená z biopotravin, nebo potravin s jasným a tuzemským původem atp.  ProJesle jsou jediné jesle v České republice zařazené do garantovaného projektu Bioškoly jejímž garantem je spol. CountryLife. Projekt je realizován pod záštitou Ministerstva zemědělství. Více v sekci Biopotraviny.

* Dále již rodiče nepřiplácejí za stravu, aktivity denního programu, divadla, cirkusy. 

* Přihlášením dítěte do ProJesle nemusíte ztratit nárok na rodičovský příspěvek. 

* Po dovršení 4 let (nebo dříve dle dohody s rodiči) nabízíme možnost přestupu dítěte do ProFamily školek, které programově navazují na naše jesličky. Školka ProFamily byla první soukromou školkou v čechách ve snaze nabídnout kvalitativně jinou výuku než byla ve státních školkách k dispozici. (řed. Bc. Eugenie Hamplová).

* V jesličkách máme pouze plně kvalifikovaný personál  – pouze pedagogové a zdravotní sestry, k dispozici je i poradce zabývající se speciální dětskou psychologií a pedagogikou, nebo logoped.  

* Nízký počet dětí na jednoho zaměstnance garantuje individuální přístup.

* Rozdělení dětí v rámci programu (dopolední část dne) do dvou skupin, program je vyplněn prvky pedagogiky Montessori a je individuálně přizpůsoben s ohledem na věk, fyzickou a psychickou připravenost. I volba délky poledního odpočinku je upravena dle podle potřeb dítěte a přání rodičů.

* Jesle jsou vybaveny speciálními a zdravotně schválenými, nezávadnými hračkami pro kreativní a optimální rozvoj schopností Vašich dětí. K dispozici je například bazén s kuličkami, velká zahrada, vývojové pomůcky..

*V našich pobočkách máme nainstalovány čističky vzduchu, které pomáhají vytvořit kvalitní vzduch v našich jeslích a školkách bez škodlivin a alergenů... Více naleznete zde v článku v Novinkách : Čističky vzduchu ve školce a jeslích

Více zde: 

http://www.projesle.cz/proc-prave-projesle-/

Začni psát komentář...

Odešli