1 / 1

    Jsem laik, ale myslím si, že jestli otáčí hlavičku na jednu straně kvůli svalové disbalanci, bude to dělat i v tomhle. A jakmile ji vyřešíte, bude stačit pod něj naskládat peřinu nebo jej na boku podepřít polštářem, srolovaným ručníkem nebo tak něčím. Připadá mi to jako nahraditelná zbytečnot.

    3. říj 2019

    Pelisek jsme meli pujceny od kamaradky a bylo to super. Na slehlou hlavicku mi to nepripadalo to prave. Stejne si ji tam natocil jak chtel. A pelisek jsme vyuzili 2 mesice. Pak se mu v nem najednou prestalo libit. Doporucuju koupit na bazaru. U noveho by mi v nasem konkretnim pripade prislo lito penez.

    3. říj 2019

    On tu hlavičku stejně natočí, to je uplně jedno v čem je. Je potřeba motivovat hračkami, brát ho z postýlky z té strany , kojit na téhle straně nebo si k němu tak lehnout a hlavně fyzio a cvičit 🙂

    3. říj 2019

    On ji má totiž šišatou z více stran tak jsem si říkala, že v tomhle mu to nebude tlačit ani z jedné strany, jako když leží na tvrdém.
    @rebe
    @hvezdicka18
    @martinkam22

    3. říj 2019

    @purblanca Ale to stačí poskládat peřinu na čtvrtiny, po okraji podložit ručníkem, a máš totéž, ne?

    3. říj 2019

    Nam fyzio rikal, ze jakekoliv polohovani je zbytecne. Pres noc neresit vubec a pres den resit motivaci, jak uz tu bylo receno. Nas maly mel kvuli klestovemu porodu hodne tezkou predilekci a cviceni hodne rychle pomohlo.

    3. říj 2019

    @lentilkah tak to ráda čtu👏

    4. říj 2019

    Cvičení udělá hodně, ale když potřebuješ neco doma dělat tk dle fyzioterapeutky kam jsme chodili se synem je daleko lepší pelisek nez nejake lehatko

    4. říj 2019