purelove
23. čer 2018
145 

Testování s Viledou

Poprvé v životě se na mě usmálo štěstí, a já něco vyhrála, neuvěřitelný! No dobře, asi to bude tím, že jsem se téměř nikdy žádné soutěže nezúčastnila, protože mě odradily podmínky soutěží... Skoro vždycky tam bylo x bodů a podmínek, a to mě prostě neba. Jenže u Viledy jsem měla jen odpovědět proč mě baví uklízet, a kdo šéfuje u nás doma úklidu 😀 Tak to je přeci jasné, ne? :- )) Navíc jsem mohla získat věc do domácnosti, supr čupr pomocníka na vytírání, a to jsem prostě chtěla moc! Naše druhý miminko je totiž chlupaté a čtyřnohé, a vytírat musím díky němu i 2 - 3x denně... 

K samotnému testování: 

Na to, až mi přepravce doveze balík jsem se těšila jak malá holka, fakt. Já prostě miluju pocit čistoty, útulna a když se mi k tomu blejská podlaha, tím líp samozřejmě. Navíc můj starý "mop", dá-li se tomu tak říkat už začínal dosluhovat, a vytírání bylo zdlouhavé, ikdyž jsem zkoušela všemožné, měnila hadry i přípravky, podlaha byla často plná šmouh, a o tom, jak mě bolely záda z věčného ohýbání se ani nezmiňuju. Takže jsem si v pondělí převzala balík, který byl mimochodem - děsně lehký! Doma jsem se hned pustila do rozbalování a následného sestavení mopu. Nejsem zrovna technický typ, a dokázala jsem ho sama!!! 😀 během chvíle sestavit a zprovoznit. Na krabici byl totiž nakreslený návod, díky kterému to podle mě zvládne i dítě 🙂 Navíc to bylo fakt snadný... Doma máme plovoucí podlahu + dlažbu, takže jsem se těšila, až všechno pěkně vytřu a vyzkouším co a jak.

Napíšu zvlášť negativa a pozitiva, tak jak to vidím já. 

POZITIVA: 

1) Jednoduché složení produktu + lehká hmotnost. Jak už jsem zmiňovala, kýbl i mop se sestaví během chvilky, a navíc je lehoučký, takže se podle mě do úklidu může zapojit i mrňousek, pokud by třeba měl zájem :- )) 

2) Nastavitelná rukojeť: Já i manžel jsme oba dva dlouháni, a u vytírání jsem si vždycky odrovnala nachvíli záda, protože když vytíráte 2x denně, ohnutá a shrbená, někdy na všech 4, tak se to prostě projeví. U Viledy je super nastavitelná rukojeť, takže ať měříte 150cm a nebo 180cm, nastavíte si délku podle potřeby, a fakt mají záda oddych!

3) Otočná hlavice mopu: Aby mi na podlaze nezůstávaly šmouhy, vytírám vždycky po směru plovoucí podlahy. Se starým mopem jsem se musela točit i já, odsunout na to nábytek, a složitě tu cestovat. S Viledou jsem to měla hned hotový, protože se hlava mopu točí podle potřeby. Takže jsem zajela krásně pod nábytek, gauč, a otáčela jím dle potřeby.

4) Návlek na mop: Nezanechává šmouhy, a je na všechny typy podlah. Já jsem zkoušela dlažbu a plovoučku, a oboje super.

5) Ždímací systém: Stroj mi  krásně mop vyždímal, a nemusela jsem tak pracně ždímat hadr, jako tomu bylo u starého mopu, a vlastně jsem ruce nemusela vůbec máchat ve vodě, takže mi nalakované nehty vydržely o něco déle, než obvykle 🙂 

NEGATIVA: 

1) Nastavitelná tyč mopu : Skoro u každého vytírání se mi stalo, že při práci s ním se mi z ničeho nic zkrátila tyč, a spadla mi část dolů. Nevím, zda jsem  to pokaždé špatně dotáhla, ale po chvíli se to zkrátka uvolnilo, a musela jsem to znovu vytahovat a utáhnout.

2) Ždímací systém: Systém na ždímání je sice fakt super, ale trvalo mi asi 3x, než jsem přišla na to, jak tam mop správně strčit a vymáchat. Z počátku jsem ho nedala úplně dolů jak je potřeba, a nebyl vymáchaný do sucha. Nevím, jestli je to spíš moje vina, a nebo by to mohlo být lépe popsané v návodu 🙂

3) Přestože před vytíráním asi jako každý z nás vysávám, po vytření mi vždy v rohu nebo u prahu zůstane část prachu, kterou musím ručně setřít. U Viledy to s mopem není možné, takže jsem po vytření vždy šla, a dotřela ten kousíček ručně, aby tam nezůstal prach.

Tolik k hodnocení produktu. Já osobně jsem z něj nadšená a udělal mi velikou radost! A to nepíšu jen proto, že jsem byla pro testování vybraná.. Viledu jsem předtím neznala, respektive mám jejich kouzelný fialový hadřík, ale nikdy jsem se nepozastavila nad tím, od jaké značky vlastně je 🙂 Vytírání mi díky mopu zabere méně času, je mnohem efektivnější, důkladnější. Už jsem ho doporučovala své mamce, která uklízí také denně a ještě k tomu je to její zaměstnání, a vytírá do dnes ručně.  A doporučila bych ho všem, kdo má rád čisto, a baví ho uklízet 🙂  

#test_vileda4   

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli