purelove
18. únor 2019
506 

Testujeme La Roche Posay!

"Budeme testovat výrobky značky La Roche-Posay..." vyběhlo na mě jednoho dne upozornění. A já se nadšeně vrhla do soutěže, protože mě ihned napadlo, že to je to, co hledáme! 😀 Co hledá Tobiáš. 

Přibližně kolem 9.měsíce se mu po tělíčku začaly dělat fleky. Nejdříve byli pouze suché, postupně červenali, zvětšovali se. Po pár dnech zase vymizeli a stejně tak se objevili. Do té doby jsem na Tobiášovo pokožku používala minimum kosmetiky. Koupala jsem ho v čisté vodě, maximálně pár kapek levandulového oleje. A po koupání jsem jeho pokožku namazala olejíčkem od Hipp, nebo opět levandulový olej. Měla jsem obavy z atopického ekzému, ale pediatrička mi řekla, že to atopák není a napsala nám tehdy Lipobase. Mazala jsem ho tím snad 3 dny a fleky to ještě zhoršilo. Poté jsme vyzkoušeli vše možné i nemožné, ale nikdy nic nezabralo. Ani vlastně nemůžu říct, že by nějaký přípravek pomohl fleky alespoň zmírnit. Vyfotit ovšem lezoucí dítě v klidu je téměř nemožné, takže nemám moc kvalitních fotek, kde by byly fleky zachyceny.

Fotky dost zkreslují, ve skutečnosti byly fleky podstatně větší a červenější.

No štěstí se na nás usmálo (za což ještě jednou děkujeme!!! :- )) a byli jsme vybráni na testování. Z počátku byli menší komplikace při dodání balíčku, a proto jsme začali testovat o týden později, než ostatní testující. Nemohla jsem se dočkat večera, až se vrhneme na testování. 

Jelikož Tobiáš do té doby neměl ve vaně žádnou pěnu, byl z Lipikaru nadšený 😀

Mycí gel je stejně jako emulze naprostá bomba. Ocenila jsem dávkování pumpičkou, kdy bohatě stačila 1 až 2 dávky do celé vaničky. Má příjemnou, jemnou vůni. Pokožku měl Tobiáš po umytí krásně jemnou a hlaďoučkou. Myla jsem s ním celé tělíčko, včetně vlásků a obličeje, takže paráda!

No a co se týče emulze, tak to je prostě TOP. Doufala jsem, že jednou najdeme přípravek, který Tobiho fleky zmírní, časem vyléčí... Ale potom, co jsme zkusili x přípravků a efekt žádný, jsem se bála, že to stejně bude atopák a kortikoidy nás neminou. No jo! 😀 Jenže to jsem netušila, že naše záchrana je tak blízko 🙂 Mazala jsem Tobiho poctivě každý večer, přestože mi přitom lezl po posteli a dělal vše možné psí kusy. Už druhý den! Skutečně druhý den byl znatelný rozdíl. Fleky na zádech byly světlejší a menší. Až jsem si říkala, zda to nevidím jen já jako placebo efekt. Čtvrtý den koupal a mazal Tobiáše manžel, a všimnul si toho také.

Emulze se roztírá naprosto bez problémů, není mastná, naopak zanechává příjemný povlak na kůži. Pokožka je po namazání hladká, a jemná, prostě sen!

Uplynulo necelých 10 dní a já můžu s klidem říct, že fleky Tobiášovi absolutně vymizeli! Každé ráno jsem Tobiáše převlékala z pyžámka s obavami, zda se přes noc neobjevili další nebo se nevrátili zpět. Ale vždy jsem byla naopak šťastná, protože se jeho pokožka lepšila a lepšila. Jako první zmizeli fleky na zádech. Na nožičkách a rukou to trvalo trošku déle. 

Podstatné ale je, že problém, který za 3 měsíce nevyřešil žádný přípravek, dokázal La Roche-Posay  na 100 % vyléčit za pár dní! To je prostě neuvěřitelný 🙂 

Nikdy bych se nehlásila do testování na přípravky či věci, které vím, že nevyužiji nebo nepotřebuji. O toto testování jsem moc stála a o to víc jsem nadšená, že nám skutečně výrobky pomohly. Zkrátka Lipikar doporučuji na každém kroku a vám ho doporučuji také! 🙂

#test_larocheposay2 #sleepikar  #recenze

#zkusenosti_lipikar_ap

Nedávno se malé na nožkách objevily podobné flíčky, ted to vypadá lepší, ale pokud se to nezmění, tak vím, co koupit. Díky za recenzi

18. únor 2019

Také zrovna řešíme červené suché flíčky takže moc dekuju za recenzi, určitě vyzkoušíme 👍

18. únor 2019

Super tak to urco koupim

18. únor 2019

@jipe Drzim palce, aby bylo lepe! 🙂 A pokud ne, za Lipikar je sazka na jistotu. 🙂

19. únor 2019

@lenkalagronova Jee,tak to mam radost, ze je prinosna!! Jako vazne je to pro me zazrak. Moc drzi palce!

19. únor 2019

@nynus Urcite budea spokojena! 🙂 Cena je oproti beznym pripravkum trosku vyssi, ale rozhodne se vyplati 🙂

19. únor 2019

Začni psát komentář...

Odešli