rebe
29. led 2019
718 

Magická superschopnost maminčiny náruče

Marodíme. V posledních dnech si rýmičku a kašlík vystřídaly všechny děti, k tomu patří i nějaké to blinkání, bolavá ouška a spousta pláče. A já jsem si znovu uvědomila, jak kouzelnou, magickou moc má moje, maminčina náruč. 

Naše děti mají báječného tátu, kterého zbožňují. A on zbožňuje je a moc si užívají společně strávený čas. Vaří spolu, koukají se na blbosti v "krabici", perou se, řádí a vymýšlejí lumpárny a někdy mi připadá, že mají vlastní tajnou řeč. Ale jakmile je něco trápí, může je tatínek chovat, houpat, tišit a pusinkovat do aleluja, zpívat jim a uklidňovat, nezmůže nic. Já naopak nemusím nic, stačí mi vzít je do náruče a pevně přivinout. A pak jen pozorovat, jak se pomalu uklidňují, až je dobře.

Tohle je moje superschopnost. Až o sobě zase někdy budete pochybovat, že vlastně nic pořádného neumíte nebo jste ničeho nedosáhly, vzpomeňte si, že ji máte taky. Dobře, asi vám za ni nikdo nebude platit desetitíce, to zase ne - ale cenu má mnohem větší.

To je hezký řečeno, a já souhlasím. Kolikrát mam pocit ,ze syn s manželem jsou větši parťáci,ale jakmile jde o bolístkou či nemoc,tak pomůže jenom maminka 😊

29. led 2019

mám schopnost léčivého dechu 🙂 stačí pofoukat jakékoliv nakopnutí a "už je to dobé" 🙂

29. led 2019

To je krasny ❤

29. led 2019

❤️

29. led 2019

Jo, to je fakt, tuhle superschopnost mám taky 🙂 Díky za článek <3

29. led 2019

Začni psát komentář...

Odešli