22 / 22
    A takhle to nakonec vypadalo u nás - spodek - vločky s mandlovým máslem a trochou sladu, vrstvička zakysané smetany, ohrádka z bio jablečných kačenek, bio pudink s jablky a "šlehačka" z jáhel a mandlového mléka.

    Takhle podobně si to taky představuju. Zdravě, aby to mohlo roční dítě. Představy mojí tchyně = klasický cukrárenský dort nejspíš s čokoládou a krémem. "Dítě od roka může už všechno, jen ne moc solené a kořeněné..." Přes svátky chci zkusit něco nanečisto a uvidíme... Moc času už není...ouha..

    21. pro 2012

    Prosím ťa ako si spravila šľahačku z jahiel a mandľového mlieka? Ďakujem 🙂

    22. pro 2012
    rebelie
    autor

    @kessinka Jen rozvaříš jáhly v mandlovém mléce a rozmixuješ - ta kaše má tendenci tuhnout, takže docela drží tvar, jen musíš odhadnout konzistenci...

    22. pro 2012

    Můžu se zeptat na ten základ-vločky s mandlovým máslem-vločky nabobtnají a pak to drží tvar?Nějak si to nedokážu představit,jestli to nebude měkké🙂

    3. kvě 2013
    rebelie
    autor

    @syrovatka Hele, já už popravdě nevím, byla to improvizace, ale myslím, že ten úplnej spodek jsem krátce pekla - chtěla jsem udělat něco a la spodek cheese-caků (jak tam jsou drcený sušenky spojený máslem).

    3. kvě 2013

    @rebelie Škoda,že si to nepamatuješ..improvizovat já radši moc nebudu..tak se nechám inspirovat alespoň tím jablečným pudinkem a "šlehačkou".Díky moc.

    5. kvě 2013

    Jo a ty kačenky jsou taky pěkný!!🙂

    5. kvě 2013