redakce
8. dub 2019
1718 

Mateřská je stejně ta nejkrásnější dovolená: Nové video Modrého koníka pomohly vytvořit reálné maminky

Co si představíte pod pojmem dovolená? Zřejmě to budou písečné pláže nebo zasněžené hory, výlety přírodou a hlavně klid a čas pro odpočinek. Dovolená, kterou vám ale v novém videu Modrého koníka ukážou maminky, je trochu jiná. Přesto se všechny shodnou na tom, že je to ta nejkrásnější dovolená. Řeč je o mateřské a rodičovské dovolené!

I když během této dovolené maminky sotva opustí byt nebo dům, zažívají každý den nová dobrodružství. Ačkoliv nemají dostatek času samy na sebe a celý den obskakují toho malého človíčka, milují ho nade vše. Tohle spojuje maminky na Modrém koníku a spolu zde tvoří jedinečnou atmosféru. Web, kde se maminky dělí o radosti i starosti. Web, kde si maminky navzájem pomáhají, to je Modrý koník.

Všechny ženy ve videu jsou reálné

Žádné profesionální herečky, žádné nereálné kulisy - vše, co ve videu uvidíte, je stoprocentně pravé. Protože tohle jsou skutečné ženy, které navštěvují stránky Modrého koníka. Maminky, které ukazují, jak vypadá život na mateřské dovolené bez příkras a ideálů.

V polovině února tohoto roku Modrý koník vyhlásil výzvu a hledal maminky, které by si chtěly "zahrát" ve videu. Přihlásilo se 17 odvážných žen, ze kterých Modrý koník vybral 5 maminek. Natáčení probíhalo přímo u nich doma. Patří jim velký dík za odvahu a statečnost. Dvě z pěti statečných maminek jsou xantista a reiricha.

Spouštíme YouTube kanál Modrého koníka

U jednoho videa to ale nekončí! Modrý koník si nachystal nejen pro svoje uživatelky, ale pro všechny maminky a těhulky vlastní YouTube kanál. Na něm budou postupně přibývat rozhovory s odborníky na témata, která vás zajímají. Proto už teď klikejte na nový YouTube kanál Modrého koníka a začněte odebírat. Jedině tak vám neuniknou zajímavá videa, rozhovory, tipy a triky a příběhy maminek.

redakce
autor

Moc děkujeme @xantista a @reiricha ! Jste hvězdy a opravdu si vážíme toho, že jste do natáčení šly 🙂

8. dub 2019

Já jsem tam taky 🙂 jen už inkognito. Rodinné důvody. Bylo to super! Díky moc 😉

8. dub 2019

@redakce my taky děkujeme.... Byl to zajímavý zážitek pro mě i pro děti. A hlavně pro syna, který byl nadšený s házení špaget 😂👍

9. dub 2019

@reiricha dcera nedokázala týden pochopit, že se prostě na lince nefoukají bubliny 😂 od té doby mě pořád otravuje s bublifukem 😁

10. dub 2019

Začni psát komentář...

Odešli