redakce
8. říj 2019
320 

"Můj porod? Trval 1 celý den. A byl dokonalý!" říká maminka Barča v dalším videu na YT MK

"Normálně jsem se lekla, co že to do toho záchoda žuchlo!", popisuje svůj průběh porodu Barča, maminka malého Honzíčka. "Ale naštěstí to nebyl Honzíček! A tak jsem si dále prožívala svůj dokonalý porod, po boku s mým manželem a porodní asistentkou Pavlínkou."

Žena je pro porod dítěte doslova zrozená a jak se často na margo mužů v této tématice vtipkuje, kdyby to bylo na mužích, asi by náš druh už dávno vyhynul. 

Ne všechno je vždy ale růžové a každá z nás si svůj porod prožije, řekněme, trochu jinak. To, co je pro jednu dokonalá symbióza vlastního těla a na svět přiházejícího dítěte, může být pro další maminky ten nejhorší životní krvák...

S ním tak trochu počítala i Barča, ale realita byla jiná. Žádný krvák se nekonal. Ba naopak, chvílemi byl porod až euforickým zážitkem.

A přiznáváme, že při natáčení tohoto videa jsme si i my tak trošku zavzpomínaly... a v hlavě se nám přehrály naše porody - rychlé, intenzivní, ne až tak dokonalé, ale krásné 🙂 Tak si zavzpomínejte taky, jaké to tenkrát bylo... 

No a pokud Vás to zatím jen čeká, držíme Vám palce! 🙂

Komentujte, lajkujte a dejte odběr našemu kanálu. Těšíme se na Vás!

Mějte krásný den 🙂
Modrý koník team

Začni psát komentář...

Odešli