redakce
14. čer 2023
1512 

Vzhůru do akce

Jmenuji se Lucie a jsem máma. Na plný úvazek. Když jste máma, znamená to, že máte také dítě. To moje se jmenuje Filip. Je mu rok a půl. Od doby, co chodí a žvatlá, je s ním docela legrace. V podstatě spolu trávíme 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Pracovní doba maminky je, chtě-nechtě, od nevidím do nevidím. Ale ta odměna, ta je nejcennější. Dětský úsměv, pohlazení a nekonečná a nepodmíněná láska…

Mateřství s sebou ale nese kromě radosti, vzrušení a výzev i každodenní úlohy, které se úplně vymykají z denní rutiny „nematek“. A nemluvím pouze o nepřetržitém dohledu nad tím drobátkem. Ale co třeba takové kojení? A co přebalování? To jsou teprve novinky! Nic to nemění na tom, že bez nich se to neobejde. A když maminka získá grif, obě jdou jedna radost, i když občas s vypětím sil (a s obráceným žaludkem). Napadlo vás ale už někdy, že třeba takové přebalování je vlastně daleko víc než jen výměna plenky? Je to intimní čas, který věnujete péči a vzájemné blízkosti, je to prostor pro budování vzájemné důvěry a emocionálního pouta. Maminka se děťátka dotýká, usmívá se, mluví na něj… Přebalování se stává příjemným rituálem, a tak i rutinní záležitost, jakou určitě výměna pleny je, pomáhá posilovat vztah mezi nimi.

A věřte nebo ne, přebalování, přestože jsem se ho docela děsila, než se stalo součástí mých všedních dní, se stalo jednou z mých oblíbených činností. Klidná atmosféra, tlumené světlo, jemná melodie, vůně kosmetiky pro miminka a nenahraditelné spojení.

STŘIH! Kapitola druhá – z miminka je malý rošťák. Ano ano, i tyto místy až romantické momenty dosáhnou svého konce. To malé usměvavé miminko má najednou stále víc a víc energie. Už objevilo všechny části svého těla a zjistilo, že nožky lze využít i jinak, než se za nimi jen natahovat na přebalovacím pultíku. Nově po nich lze utíkat. Dokonce docela rychle. A to i v momentech, kdy to vůbec není potřeba. Najednou se přebalování změní na pořádnou honičku, kdy by maminka ocenila pomoc třeba i oblíbené psí jednotky, kterou můj Filípek tak miluje. Stačil by jediný pokyn: „Vzhůru do akce,” a malý rošťák by měl zadeček zase v suchu. Ale co nebylo, je najednou skutečností.

Seznamte se s novými hrdinskými plenkovými kalhotkami Pampers Pants Paw Patrol, které jsou ozdobené motivy z oblíbené dětské pohádky. Vaše děťátko tak s novými plenkovými kalhotkami bude nejen čisté a chráněné, ale budou mu nablízku i jeho oblíbení chlupatí kamarádi Chase a Skye!

Nové plenkové kalhotky Pampers Pants Paw Patrol s motivy oblíbených štěňátek jsou vyrobené tak, aby poskytovaly co nejlepší péči, bezpečí a ochranu proti protečení, zatímco si se svým děťátkem můžete užívat zábavu a třeba si vyprávět o dobrodružstvích štěňátek. A když je potřeba plenku vyměnit, stačí jen zavolat a nové plenkové kalhotky Pampers Paw Patrol jsou připravené, aby vám pomohly. Žádná práce není příliš velká, žádná nečistota není příliš malá, záchranářská parta štěňátek je na každou kakamitu vybavená.

Pampers Paw Patrol jsou vybavené inovativní kapsou Stop & Protect. A není to jen tak ledajaká kapsa. Dokáže totiž zachytit tekutinu a uzamknout ji tak, aby nehrozilo protečení v okolí nožiček či na záda vašeho miminka. Kromě toho se plenkové kalhotky snadno oblékají a sundavají jedním tahem. A když je plenka špinavá, stačí ji na bocích roztrhnout, srolovat a zajistit páskou. Plenkové kalhotky jsou navíc vybavené 360stupňovým střihem, takže se snadno přizpůsobí napapanému bříšku miminka. Proti protečení bojují i zesílené manžetky kolem nožiček.

Pokud už i z vašeho děťátka vyrostl malý nezbedník, který pomalu ale jistě nesmělými kroky zkoumá svět a opouští maminčinu náruč stále častěji, hrdinové Skye, Chase, Marshall a Rubble mu budou dělat společnost.


Tento článek vyšel s podporou Pampers

Když je někomu rok a půl, neměl by se koukat na televizi. Aspoň tedy to říkají odborníci. A docela se na tom shodují... Už jsem ale pochopila, pro koho tyhle plenky vlastně jsou (ano, už jsem je v obchodě potkala).

14. čer 2023

Začni psát komentář...

Odešli