Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jaké mate video chuvicky? Máme normální chuvu, která přestává fungovat, dítě totálního!!! nespavce a barak na vesnici s velkou zahradou, kde musím občas byt.. 🙂 na trhu jich je dost, ale kolem me nejsou žádné, tak nemám s kým srovnavat..

    Mate prosím zkušenosti s nějakým “lepším” šamponem? Mam atopicky ekzem a hlavně ve vlasech mimo jiné.. vypada to jako lupy, ale normální šampony nezabiraji.. doporučeno od kozarky jsem měla Biodermu Node P, ale přestali ji vyrábět a od te doby nemůžu nic najít a děsně trpím.. Svedi to a blbě se cítím.. mate nějakou radu?? Dekuji předem!!

    Maminky - ciste teoreticky, byla jste nektera na dovolene u more s mrnousem, ktery neumi sam usnout a v noci place? Byla jsem i 15x hore (usnul jen na prsu), minuly tyden jsem mu prso uz nedala a jen jsem ho pochovala (byl 2x vzhuru za noc - bozi), ale od predevcira by se nejradej choval celou noc a nejde odlozit.. tak jsem zacala zas jinej pristup a za chvili padnem unavou vsichni :D ale na dovolenou porad chci - je to realne??