rory_g
31. led 2022
319 

Roblox, Minecraft, Lego, Marvel a další hry pro kluky od 8 let, které zaručují spoustu zábavy!

Milé maminky, sestry, ale i babičky předpubertálních kluků,
s dnešním článkem se obracím hlavně na vás, protože stejně jako já určitě víte, jak je těžké zavděčit se klukům mezi osmi až třeba třinácti lety. Nikdy totiž nevíte, jestli se probudí jako „Mami, budeš si se mnou hrát s vláčky?“ nebo „Už nejsem malej, chci být sám.“

Vynechám hračky, které má takový předpubertální chlapeček už většinou doma, jako jsou autíčka a vláčkodráhy, a představím okruhy, které baví mého skoro 9letého synka.



Zdroj fotografie –⁠ já 🙂


Minecraft, Roblox, Marvel...


Vykukují na nás odevšad –⁠ Spiderman, Harry Potter, Avengers, Minecraft, Roblox... Snad právě proto je kluci tak zbožňují. A je úplně jedno, jestli na tričku, mají hru na počítači a v lepším případě deskovku, povlečení nebo jakýkoliv jiný merch. Podíváme se na některé z nabízených věcí, s dovolením vyjma počítačových her.



MINECRAFT –⁠ stolní společenská hra


Strategickou stolní hru podle úspěšné počítačové hry Minecraft mohou hrát dva až čtyři hráči přibližně od 10 let. Je vhodná i pro ty, co nepropadli „kraftění“ a nepaří hru na konzoli.

Stolní hra Minecraft obsahuje 64 dřevěných bloků, 64 stavebních karet a karet s příšerami, 36 kartiček se zbraněmi, 4 herní plány, 4 herní žetony, 4 hráčské skiny, 4 stojánky na figurky, 12 přehledových karet, 1 podložku pod bloky, 1 konstrukční oporu a návod.

Společenská hra Minecraft: Builders & Biomes

Společenská hra Minecraft: Builders & Biomes využivá principy své předlohy, počítačové hry Minecraft. I zde je potřeba stavět, těžit, používat zbraně a chránit se jimi před Creepery, Endermanem a dalšími nepřáteli. Každé kolo se musí strategicky promyslet –⁠ potřebujete zrovna stavět, sebrat více dřevěných bloků, pohnout se na jiné místo, nebo snad sbírat zbraně a bojovat s nimi proti mobům? Za veškeré vaše úspěchy budete také bodováni.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 771 Kč.


ROBLOX figurky

Jedinečné Roblox figurky s příslušenstvím, se kterými zažije dobrodružství každý Roblox fanda, protože může hru přenést z monitoru do skutečného světa. Díky příslušenství lze vytvořit svůj vlastní unikátní charakter Robloxu.

Roblox Meme Pack sada obsahuje celkem 26 dílků –⁠ velkou ohebnou figurku Maganoob Figure, postavičku Despasito Spider, 3 menší figurky, nákupní vozík a další doplňky.

Figurky ROBLOX set Feature Environmental

Jedinečné Roblox figurky s příslušenstvím, se kterými zažije dobrodružství každý Roblox fanda, protože může hru přenést z monitoru do skutečného světa. Díky příslušenství lze vytvořit svůj vlastní unikátní charakter Robloxu.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 1 285 Kč.


AMONG US batoh

Další pecka ve světě her, a tím pádem i chlapecké duše. Among Us! nabízí merch –⁠ od oblečení i školních potřeb až po nádobí a ložní prádlo. Vtipné a unikátní postavičky Among us ozvláštní každou věc zarytého předpuberťáka. Oboustranný batoh, do kterého dají učení i notebook, je nezbytným doplňkem každého fanouška.

Oboustranný studentský batoh Among Us

Oboustranný studentský batoh s potiskem Among Us má jeden velký vnitřní prostor na formáty A4, do kterého se vstupuje pomocí duálních zipů. Na jedné vnitřní boční stěně má umístěnou kapsu na notebook. Vejde se do ní notebook až do velikosti úhlopříčky 15,6 palce. Na druhé vnitřní boční stěně je velká kapsa na zip a dvě volné kapsy. Na vnějších bočních stranách jsou umístěny kapsy ze síťoviny, které slouží na uložení nápoje nebo deštníku.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 694 Kč.


AVENGERS povlečení

Marvel hrdinové jsou světoznámí. Od mala jsou zejména kluci obklopení Spidermanem, Supermanem, Hulkem... a jak rostou, víc a víc pronikají do světa Avengers. Povlečení sice nebývá tím největším hitem mezi dárky, ale jakmile je tam například takový Captain Marvel a další Marvel postavy, úspěch je zaručen. Nabízím tip na Endgame povlečení, ve kterém se nejen vašim klukům bude fantasticky snít.

Povlečení Avengers Endgame

Dětské oboustranné povlečení s hlavními postavami z Avengers má na jedné straně povlaku na přikrývku filmové hrdiny Avengers. Druhá strana je modré barvy, se znaky Avengers. Povlak polštáře je z obou stran s Avengers. Toto dětské povlečení je vyrobeno ze 100% hladké bavlny se zipovým zapínáním. Samozřejmostí je certifikát Oko Tex Standard 100. Rozměry povlečení jsou 140x200/70x90 cm.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 499 Kč.


Já, Finis –⁠ dobrodružná kniha

Dobrodružné čtení je pro malé rozumbrady s obrovskou fantazií ta nejlepší duševní potrava. Kniha od českého autora Václava Dvořáka, který obdržel prestižní cenu Magnesia Litera, Já, Finis pojednává o pátrání o záhadě mizejících chlapců ze Země.

Kniha je určena klukům od 11 let, záleží ale na čtenářské zdatnosti každého.

Dobrodružná kniha Já, Finis

Dobrodružná kniha Já, Finis s bohatými ilustracemi je určena pro čtenáře od 11 let. Jejím autorem je Václav Dvořák, který získal ocenění Magnesia Litera.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 253 Kč.


LEGO Harry Potter

Co by to bylo za doporučení, co pořídit klukům od osmi let, kdyby chybělo Lego. A myslím, že s Harry Potter Lego nesáhne nikdo vedle. Doporučím jednu z mnoha super skvělých sad, a to Lego Harry Potter 75969 Astronomická věž v Bradavicích. Obsahuje velké množství kostiček, vychytávek a úžasných detailů –⁠ a kromě toho také několik unikátních postaviček, které jsou známé z knih a filmů.

LEGO® 75969 HARRY POTTER Astronomická věž v Bradavicích

Astronomickou věž v Bradavicích se známými místnostmi se skládá z 971 dílků. Obsahuje magické funkce, např. magické mandragory ve skleníku a prostory havraspárských kolejí s přístroji pro astronomii. Návštěva učebny profesora Horacia Křiklana dokáže přenést do příběhu každého stavitele.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 2 009 Kč.


Tak toto je můj výběr několika tipů, co pořídit k narozeninám nebo svátku předpubertálním klukům. Některé jsou pro mladší, jiné pro starší, ale myslím, že potěší jakéhokoli kluka cca od 8 let. Věřím, že si z mých návrhů vyberete.

Budu ráda, když se podělíte s vašimi zkušenostmi přímo pod mnou uvedenými tipy v Centru recenzí, nebo s vlastními návrhy na dárek pro kluka v komentářích pod článkem. Za každou přidanou zkušenost získáte 💙 a také dobrý pocit z pomoci při rozhodování dalších maminek.

Chvilkám klidu zdar!

  • Jana

Začni psát komentář...

Odešli