rottentocore
23. únor 2019
257 

Jak Silan náš dům provoněl...

4. zář 2020

Aviváže jsem nikdy nepoužívala. Nejdřív mi to přišlo zbytečné a pak, když se narodila malá, jsem měla strach, aby se mi neosypala. Proto, když jsem tady na koníkovi viděla, že se aviváže budou testovat, rozhodla jsem se to zkusit. Tímto bych tedy chtěla poděkovat Modrému koníkovi, že mě vybral k tomuto voňavému testování. 

Začala bych s aviváží Sensitive. Když jí otevřete, moc hezky voní. Připomíná mi to šeřík. Po vyprání je prádlo krásně voňavé, je měkké a jemné. Malá se po tom nijak neosypala, ani neměla žádnou reakci. Jako minus vidím to, že vůně po vyprání na prádle nevydrží dlouho. Tak max. 2 dny. 

Další tu máme kokosový Silan. Ten mě po otevření vůbec nezaujal. Absolutně mi nevoněl. Po vyprání prádla se to změnilo. Krásně a velmi intenzivně voní. Použila jsem ho na ručníky a musím říct, že voní i když ručník používáte. Je to opravdu držák. Musím však zmínit, že je to opravdu specifická vůně kokosu. Mě voní, ale někomu by intenzita mohla vadit. Prádlo je parádně nadýchané.

Teď můj favorit Silan Supreme. Tahle vůně je top. Nevím, k čemu ji přirovnat, ale voní super. Intenzivně a přitom je jemná. Prádlo voní dlouho po vyprání. Použila jsem na oblíbenou mikinu, kterou nosím fakt denně a i po 10 dnech voní stále stejně. Prádlo je opravdu měkoučké. Žádné minusy na tuhle aviváž nemohu říct. Tuhle určitě koupím znovu. 

Další jsou tu voňavé fialové a modré perličky. Fialová podle mě voní lépe. Obě mají svěží vůně, které prádlo opravdu na dlouhou dobu provoní, ale není měkké a jemné jako po klasické aviváži. To vidím jako minus. Aplikují se přímo k prádlu do bubnu.

Ještě jednou děkuji Modrému koníkovi za možnost testovat. Velice si toho vážím a budu se těšit někdy příště. 🙂

#recenze #test_silan

Začni psát komentář...

Odešli