Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    saji
    15. čer 2018    Čtené 253x

    Testujeme Savo prací gel

    Hurááá, Koník mě vybral na testování pracího gelu Savo. Je to novinka a nejednou jsem se na něj v obchodech dívala. Jakmile jsem se dozvěděla, že si ho budu moct vyzkoušet, tak jsem byla ráda. Máme doma fenečku a jedno sedmiměsíční mimčo. Takže vše od chloupku a od jídla (maminky pochopí).

    V den, kdy mi přišel balíček, tak jsem akorát nachystala dvě pračky, které musím vyprat.

    Hlavou se mi honila akorát jediná otázka:"jak Savo na prádlo bude asi vonět?" Nedokázala jsem si představit, jak asi Savo může vonět. Asi všechny známe "vůni" Sava. 

    Konečně. Telefon. Balíček už je před domem. Letím pro něj a s nadšením otevírám. Naštěstí je mrňous hodný a hraje si, takže mám čas si to pořádně ovonět.

    Voní báječně. Jemně nasládle, ale fakt jemně a cítím v tom "čistotu". Ok, takže z vůni jsem spokojená. Jdeme prát. Po první pračce se trošku zarazím. Vytahuju prádlo z pračky a moc vůně cítit nejde. Prádlo je krásně vyprané, musím říct, že i psí chloupky ze světle zelného prostěradla jsou pryč. To je super. Nemusím to složitě válečkem z toho dostávat dolů. No nic, dám prádlo na balkon na vzduch a třeba se vůně objeví.

    No neobjevila se. Nevadí, zkouším dál. Teď příjde na řadu oblečení Filípka. Zaschlé skvrny od třešní. 

    No jsem zvědavá. Nepoužila jsem žlučové mýdlo schválně, abych zjistila, co Savo předvede. Musím uznat, že vypráno to bylo skvělé. Tentokrát cítím i tu vůni, ale opravu jen jemně. Kdybych nepřidala aviváž, tak by mi asi prádlo nevonělo.

    Takže závěrem. Savo prací gel je super, poradil si se skvrnami, psími chlupy (nad očekávání), neměli jsme žádnou reakci pokožky. Ani my dospělí, ani malý. A to jsem se divila, protože jsem atopik. Jen co mě mírně zklamalo, tak byla vůně prádla. Nebo spíše nevůně. Poradilo si to se zápachem a tím pádem to nemohlo ani provonět. Ale určitě si Savo koupím znovu. Vyprala jsem v tom vše, co jsem mohla. Cítíla jsem se více v čistotě i co se týče malého. Jsem ráda, že jsem si to mohla vyzkoušet a doporučuji.