15 / 127
    28.5.2013 Zavádíme lepek III - mrkev+brambor+listový špenát + zahuštěné čajovou lžičkou žitné mouky (s kapkou slunečnicového oleje)

    A zatím dobrá snášenlivost?

    28. kvě 2013

    @ebsian Leni ano, zatím vše naprosto ok a bez reakcí.

    29. kvě 2013

    Áji a to když to pomixuješ, tak to dáš na sporák, zahustíš a necháš přejít varem?

    30. kvě 2013

    @ivis85 Ivi dělala jsem to rovnou, dala jsem zeleninu do hrnce (první foto) pak přisypla tu mouku a povařila. Pak teprve mixovala.

    30. kvě 2013

    aha, já mixuju bez té vody (teda nedávam tam všechnu, to by byla dost vodová kaše) pozítří to zkusím, díky

    30. kvě 2013

    @ivis85 No tak to já taky, většinu vody sleju, mixuju jen s troškou 😀

    30. kvě 2013