sedaci_pytle_vaky
    31. bře 2016    Čtené 17x

    Nábytek Daun

    SEDACÍ PYTLE A VAKY – tento zajímavý sedací nábytek je POHODLNÝ, ZDRAVÝ, PRAKTICKÝ a STYLOVÝ!
    Specifikem sedacích vaků, které nabízíme je speciální polystyrenový granulát, díky kterému se vaky přizpůsobí tvaru postavy sedící osoby. Zajišťuje stabilitu a měkké pohodlí zároveň.

    Tyto vaky se těší obrovskému zájmu zákazníků, díky novodobému provedení jsou skvělou alternativou pro tradiční sedací nábytek. Jsou moderní a zdravé pro páteř. Zákaznící si mohou vybrat ze široké škály barev a provedení.

    Sedací vaky a sedací pytle jsou velice atraktivním prvkem vybavení domácnosti, který se hodí do každého interiéru. Nabízí pohodlné uvelebení a poskytují úžasný prostor k relaxaci. Čtení či sledování televize v sedacím pytli přináší dvojnásobný požitek.

    Náplň je možné kdykoliv doplnit dle potřeby, jisté sesednutí polystyrenových kuliček je jejich přirozená vlastnost. Náhradní granulát máme také v nabídce.

    Udělejte dětem, svým blízkým nebo sobě radost. Sedací pytle jsou skvělým dárkem pro každého. Investice se Vám vyplatí. Sedací vaky jsou výborným doplňkem bezpečného dětského pokoje. Děti využijí sedací vaky co do různých poloh snad nejvíce a nemusíte se bát, že si při tom nějak ublíží, žádné ostré hrany, ani jiná nebezpečí.

    Naše zboží má veškeré hygienické atesty, vyrobeno v EU.
    Nabízíme velký výběr materiálů, vzorů, tvarů a velikostí!

    sedaci_pytle_vaky