1 / 1

    Dohledáno ve smazaných....

    18. bře 2015

    @selingerova Tak to už vůbec nechápu

    18. bře 2015

    Dívám se na to, je to skutečně divné. Já vidím v inzerátu ještě jednu zprávu od Mirky ze 16.3., že bundičku bere.
    1. Co mne teď napadá, že by @selingerova měla celou dobu ten inzerát rozkliknutý, a nová zpráva se tam "nerefrešla", nenaskočila.
    2. Nebo inzerát smazala, a pak teprve Mirka poslala zprávu. Je to možné?
    3. Nebo je chyba v koníku, a v tom případě poprosím kolegy, aby na to koukli. Musíme se vyhnout tomu, aby se to stávalo!
    Omlouvám se, že bunda tak přešla na jiného zájemce, mrzí mne to. Myslíte, že je možná varianta 1 a 2?

    19. bře 2015

    @moulinkaa Dvojka možná rozhodně není, protože jsem zprávu poslala v pondělí ráno a to byl inzerát stále aktivní. Smazán byl až v úterý a jednička teda nevím, silně o tom pochybuju, že by více jak 24 hodin měla uživatelka rozkliklou zprávu. Ale to ví nejspíš ona. Ale zprávu o nespolehlivosti dané maminky jsem dávala i do skupiny Podvodnice a nespolehlivé maminky, kde mi jedna uživatelka taky psala, že se jí to stalo. Tak nevím. Samozřejmě pokud je chyba na straně MK, bude třeba vymazat i negativní hodnocení, které jsem mamince udělila

    19. bře 2015

    @moulinkaa Ne ne ne, určitě jsem inzerát rozkliklý takto dlouho neměla a podle data a času P.Mirka psala před smazáním inzerátu. Jak už jsem uváděla na fotce mě nposlední zpráva od ní nedošla i přes to, že u ní je jako odeslaná. Docela bych byla ráda aby se to vyřešilo. Jelikož mi vadí ,že pres všechno maminka @mmirunda uvádí mě jako podvodnici a nespolehlivou maminku.

    19. bře 2015

    @selingerova to jsem vás uvedla hned ve středu ráno, ještě před napsáním IP, tak se prosím nerozčilujte.

    20. bře 2015

    Holky, děkuju za vaše odpovědi. Poprosím tedy kolegy, aby to prozkoumali. Určitě se to nesmí opakovat!
    @mmirunda Hledala jsem Tvuj příspěvek ve skupině https://www.modrykonik.cz/group/4811/detail, no nenašla jsem jej, a ani tu uživatelku, co psala, že se jí to také stalo. Každá informace pomůže - mohla bys mi prosím poslat odkaz na to nebo (pokud je to smazané) nevíš, která uživatelka to byla? Díky.

    20. bře 2015

    @moulinkaa Smazala jsem to na žádost maminky @selingerova která to brala jako očerňování a už si to bohužel nepamatuju kdo to byl, zkusím dohledat v upozorněních

    20. bře 2015

    @mmirunda tak bohužel jsem nenašla ☹

    20. bře 2015
    20. bře 2015

    @mmirunda Neva, píšu to do skupiny znovu, vy už nemusíte reagovat. Uvidíme, zda se ozve i někdo další.

    20. bře 2015