shak29
20. čer 2019
76 

Německé ovčandy testují Profidog

Ahojky, máme dva německé ovčáky s PP (jak říká manžel "s Předníma Packama" 😁 ) . Hesy měla teď 8 let a Tara má  9 měsíců. 

Když se objevila možnost testovat granule hnedka jsem se zapojila. Vzhledem k tomu, že Tara má od štěněte neuistále problémy s průjmem, máme vyzkoušeno dost granulí, ale Profidog ne. 

Do IP mi přišel unikátní kód pro objednání. Na webu www.profizoo.cz jsem si měla objednat. Na stránkách se mi líbí přehlednost a nepřeplácanost jako na jiných shopech, díky tomu jsem si snadno a rychle vybrala pytel pro naše hlídačky, tedy pro dospívající psy velkých plemen. Po zadání kódu se mi v košíku odečetla celá částka, ke granulím byl jako dárek polštář a i doprava byla zdarma. Rychlost dodání byla taky, 28.5. jsem objednala a 1.6. byl balík doma.

Dopravce mi tu vyhodil vcelku malou krabici. Když jsem ji dotáhla na dvůr,  začaly čuby sondovat a obcházet krabici. Po rozbalení se z tý pidi krabice vyvalil polštář a 4 pytle po 3 kg. 

Rovnou dostaly příděl, byla jsem totiž zvědavá na vůni,  tvar a velikost granulí. 

Zajímala mě hlavně reakce Tary, až to půjde ven. K mému překvapení to vyšlo v tuhé formě a stále to trvá 😂 . To jsme s předchozím krmivem nedokázali. U Profidog se mi líbí i tvar granulí, je menší pravděpodobnost, že psům zaskočí. 

U granulí koukáme na složení hlavně na množství obilovin, masa a vápníku. Příchuť nestřídáme, většinou značky pro velké psy dělají jen jednu. Profidog chutná dost, misky sotva zůstanou. Díky praktickému balení jsou opravdu granule stále voňavé.

Starší fena začala být po těchto granulích taková veselejší a více hravá, mladší je furt stejně praštěná. 😁 

Určitě zůstaneme u tutěch granulek.

Tara a Hesy děkují za výběr na testování . 😉 

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

21. čer 2019
21. čer 2019

Ta fotka 😍😍😍😍

21. čer 2019
shak29
autor

@kytickaaa ktera? 😁

21. čer 2019

Ta prvni, ale všechny jsou moc hezké 🥰

22. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli