Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    shi_sha
    4. čer 2017    Čtené 187x

    Testování tyčinek Nutrimama

    Jsem maminka pětiměsíčního, plně kojeného miminka, které nesnáší spánek přes den jinde než v nosítku. Takže občas nebyl čas zabývat se, jestli mám pestrou stravu a ujížděla jsem na sladkém. Tyčinky Nutrimama vyřešily můj problém.

    Když jsem se na Modrém koníkovi dočetla o testování tyčinek Nutrimama, můj mlsný jazýček se zaradoval, a já si řekla, proč se nezapojit a nezkusit štěstí. Ale popravdě jsem moc nedoufala, že budu na testování vybrána, ani nepamatuju, kdy jsem naposledy něco vyhrála. O to víc jsem byla přímo nadšená, když jsem si přečetla, že mi bude zaslán balíček s tyčinkama.

    Po nedorozumění s kurýrem, který mi balíček zanechal u sousedky, ( ani jsem netušila, že to jde ) jsem si pro svoje tyčinky zašla k sousedce o patro výš, a s neskrývaným nadšením doma otevírala krabici, kde už na mě čekaly dvě krabice tyčinek Nutrimama, v každé po pěti kusech a s příchutěmi přímo vybízející k nakousnutí. Brusinka - malina a brusinka - čokoláda. Takže zatímco jsem si pročítala přiložené letáky, už jsem měla jednu tyčinku rozbalenou. Musím hned přiznat, že mě lehce zklamala velikost tyčinek, protože jsem velký mlsoun, a pro mne není sladkého nikdy dost. Avšak gramáž tyčinek, konkrétněji 40g je zcela dostačující na doplnění energie a zastoupení tak dopolední svačinky.

    Jako první ochutnávku tyčinek jsme zvolila příchuť brusinka - malina. Už na první kousnutí mě překvapila vyrazná šťavnatá chuť, a příjemně kyselejší, měla jsem pocit, že mám pusu plnou malin. Obsah brusinek i malin je v tyčince hodně znát. S absencí čokolády je tyčinka vynikající na cesty či procházkování s kočárkem v horkých letních dnech. 

    Příchuť čokoláda - brusinka je sice méně šťavňatější, zato více křupavější. Povrch tyčinky je posypaný kousky čokolády, a i když se může zdát, že se čokoládou šetřilo, je její množství dostačující, i pro mě. Vyborná s dopoledním kafíčkem.

    Závěrem bych dodala, že jsem si testování tyčinek Nutrimama moc užila, nejednou mě zachránily při starostech o toho mého malého raubíře, ať už od hladu nebo stresu. Navíc jsem měla dobrý pocit ze svačinky, která nejenom výborně chutná, ale je také zdraví prospěšná, a doplní mě i malému potřebné živiny. S koupí tyčinek určitě nebudu otálet a stanou se pravidelnou součástí mého jídelníčku, hlavně s příchozím létem a nadcházejícími výlety. #test_nutricia2