Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    sistersss
    20. kvě 2019    Čtené 374x

    S KetoDietou hravě a snadno aneb „cesta za lepším já“

    Výhra v testování těchto produktů pro mě byla opravdu velkou příležitost začít se sebou něco dělat. Startovací váha ukazovala 73,2 kg k dnešnímu dni (tj. 20.5.2019) je moje váha na 70,4 kg při výšce 165 cm. V článku se vyjádřím k jednotlivým produktům, ale pro začátek malé ohlédnutí.

    Musím uznat, že jsem zpočátku myslela, že budu opravdu dodržovat KetoDietu dle plánu na stránkách www.ketodiet.cz, ale upřímně po dni a půl na této „stravě“, jsem se rozhodla, že budu produkty spíše využívat jako doplněk k mé normální zdravé stravě. V balíčku jsem měla vždy testovaný produkt po 7 ks s výjimkou Croissantu a Chipsů – ty byly po 1 ks. Součástí byl ještě shaker a láhev na vodu, která patří k TOP produktům.

    Pro zajímavost můj denní jídelníček:

    SNÍDANĚ: Proteinová KetoDiet palačinka s vanilkovou příchutí doplněna ovocem

    SVAČINA: Bílý jogurt, pomeranč a hrst oříšků (mix)

    OBĚD: Veggie steak, zeleninový salát s kapkou olivového oleje

    SVAČINA: Proteinový KetoDiet banánový nápoj + ředkvičky a kedlubna

    VEČEŘE: Proteinová KetoDiet rajčatová polévka se zeleninovým salátem

    V průběhu dnes jsem měla 2x espresso s kapkou plnotučného mléka a cca 2,5 l vody s citrónem.

    Zjistila jsem, že takto nastavený jídelníček mi velmi vyhovuje. Jednotlivá jídla jsem střídala dle chuti – přidávala jsem jiné ovoce, zeleninu, někdy vyměnila jogurt ze tvaroh nebo naopak palačinku KetoDiet za puding KetoDiet apod.

    A teď k samotným produktům, kdy se vyjádřím k chuti, konzistenci a zasycení. Vesměs všude bylo doporučeno míchat produkty s 200 – 250 ml vody – já si dávala necelých 300 ml, protože jinak to bylo na mě opravdu velmi sladké.

    Proteinový KetoDiet banánový nápoj

    Chuťově velmi výrazný po banánech, konzistence dobrá a zasytí zhruba na ty 2,5 hodiny. Osobně jsem ho využívala hlavně po cvičení k odpolední svačině.

    Proteinový KetoDiet smoothie nápoj

    Směs ideální k dopolední svačině s hrstí oříšků. Chuťově méně výrazný, na můj vkus i po větším naředění dost sladký. Plusem jsou kusy ovoce, které v něm jsou. Mínusem je, že jsem po něm měla celkem brzy hlad.

    Proteinová KetoDiet káva

    Pro mě, jako milovnici kvalitní kávy, to byla velká výzva. Po prvním ozkoušení popravdě 1/3 letěla do záchodu. Velmi sladká chuť kávy, která se nedala vypít. Při druhém testování jsem přidala dvojnásobek vody a zařadila do jídelníčku jako dopolední svačinu s ovocem. Kupodivu bych ji nakonec zařadila mezi nejlepší produkty.

    Proteinový KetoDiet puding

    Tak toto bylo obrovské zklamání. Konzistence by byla ještě dobrá, ale chuťově opravdu ne. Hodně byl cítit proteinem a celkově se to dle mého názoru opravdu nedalo moc jíst.

    Proteinová KetoDiet palačinka s vanilkou příchutí

    K snídani ideální volba! Stačilo velmi malé množství vody, na pánvičce jsem smažila bez kapky oleje a krásně šla otočit. Chuťově byla výborná a opravdu byla cítit po vanilce. Já vždy doplnila o ovoce, případně o lžíci zakysané smetany.

    Proteinová KetoDiet rajčatová polévka

    Musím uznat, že toto byl TOP produkt. K večeři se zeleninovým salátem a jak jsem si „pošmákla“. Stačilo zalít vodou, nechat odstát a mňamka byla na světe. Žádné hrudky, nudličky v polévce byly také dobré a konzistenci měla jako normální polévka.

    Proteinová KetoDiet vaječná omeleta

    Naopak toto byl největší omyl v celé nabídce. Jednou jsem si ji udělala k večeři se zeleninou. Chuťově nebyla vůbec špatná, ale popravdě se mi příčilo dělat si omeletu ze sáčku, když mám v lednici čerstvá vajíčka od našich slepiček.

    Proteinová KetoDiet chipsy s příchutí Chilly

    Kdy jindy je vyzkoušet, než k hokeji. A byla to dobrá volba. Na to, že moc kořeněná jídla nejím a to včetně chipsů, jsem si na těchto moc pochutnala. Ostré byly tak akorát, chuťově moc dobré a hezky křupaly. Dokonce i manželovi chutnaly a to už je co říci.

    Proteinový KetoDiet máslový croissant

    Neurazí, nepotěší. Jsem ráda, že byl v nabídce jenom jeden. Nic zvláštního. Chuťově hodně cítit po proteinu. Raději si upeču zdravý koláč 🙂

    Mimo jiné byl v balíčku i:

    SHAKER, který za mě splnil to, co měl. Dobře mi vše promíchal, hezky se umýval a jeho velikost byla ideální na cestování. Součástí byla i odměrka (zřejmě na proteinové nápoje), kterou jsem ani jednou ale nevyužila, LÁHEV na vodu, na čaj a na cokoliv Vás napadne. Dovnitř je možné vložit takové sítko, které jsem využívala na 100 % a dávala si do něj různé ovoce. Objem je 600 ml a vydrží vysoké teploty. Má skvěle řešený uzávěr, tudíž se Vám nikde neotevře a nemůže se vylít (docela mi trvalo na to přijít, jak se to vůbec otvírá). Skvěle se vymývá a je ideální na cestování.

    Na závěr malé osobní ohlédnutí

    Jakmile mi přišel balíček, byla jsem štěstím bez sebe. Jsem vděčná, že jsem byla do tohoto testování vybrána a rozhodně ničeho nelituji. Setkala jsem se během testování s řadou negativních komentářů, ale já můžu s klidným svědomím říci, že díky tomuto testování se mi hlavně navrátila chuť znovu cvičit, odbourala jsem sladké a mám energie na rozdávání. Tady pár výhod a nevýhod KetoDiety pro mě, i když těch výhod je mnohem více.

    VÝHODY: 

    · Shodila jsem pár kilo

    · Naučila jsem jíst pravidelně

    · Zvýšila jsem svůj pitný režim

    · Znovu jsem získala chuť cvičit (a do dnešního dne cvičím každý den min. půl hodiny)

    · Nemam chuť na sladké

    · Vyřadila jsem pečivo z jídelníčku

    · Zvedlo se mi sebevědomí

    · Mám neuvěřitelné množství energie

    · Lépe spím

    · Dívám se na svět s větší úctou

    NEVÝHODY:

    · Stojí to dost peněz

    · Některé produkty KetoDiet nejsou chuťově dobré

    Pokud budete mít jakékoliv otázky, klidně mi napište do zprávy 🙂

    Přeji Vám krásný den a třeba někdy zase u testování 🙂

    #test_ketodiet2 #recenze #zkusenosti_ketodiet