sitemaka
21. srp 2017
300 

Blendea, zelená energie

 

Jsem maminkou 3 kluků, je mi 33 let a náš život je akční,takže občas jsem večer měla pocit, že usnu dřív než děti a to jsem věděla, že na mě po jejich usnutí ještě čeká spousta povinností. Únava se začala projevovat i na mé pleti, začala jsem si připadat stará! A tak jsem se na testování a očekávání změny moc těšila.

Co je vlastně Blendea?

Blendea SUPERGREENS je směsí zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny.

  • Bio mladá pšenice 30%
  • Bio zelený ječmen 30%
  • Bio Spirulina 20%
  •  Bio Chlorella 15%
  •  + Bio máta 5%

Tyto superpotraviny detoxikují organismus, zlepšují trávení, posilují imunitu, zabraňují překyselení a omezují pocit únavy. Zelené superpotraviny pro výrobu Blendea SUPERGREENS pochází z panenské přírody Nového Zélandu a Taiwanu, kde jsou pěstovány pod přímým sluncem bez užívání jakýchkoliv chemických přípravků.

Moje testování

Balíček dorazil. Uvnitř jsem našla dopis, plechovku a shaker. Nebylo na co čekat a hned jsem si připravila první dávku. No chuť mě tedy neohromila, ale nebylo to nic strašného, co by se nedalo vypít. Druhý den ráno, jsem si nápoj udělala místo kávy, a dělám to tak do dnes. Na chuť už jsem si zvykla, už mi to ani nepřijde a každé ráno, je Blendea to první, co jdu udělat.

Blendea se mnou odjela i na dovolenou, nevynechala jsem jedinný den a musím říct, že jsem spokojená. Možná je to jen můj pocit, ale cítím se skvěle!

Sem tam se doma odhodlám a zacvičím si, jindy mi stačí jen dlouhá procházka s dětmi, výlet, práce na zahrádce...

Pleť se mi zlepšila, večer se necítím jak mátoha, zhubla jsem 0,6 kg a to jsou velká pozitiva! Takže za mě mohu Blendeu jen doporučit, můj testovací měcíc mám za sebou, ale s Blendeou se neloučím a stává se mým novým doplnkem mého stravování, moc děkuji týmu MK, že mi dovolil testovat a pomohl mi při výběru 🙂

#test_blendea

Začni psát komentář...

Odešli