Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Někdo říká cirkus,my říkáme taková normální rodinka 🙂

    Zachariášek chtěl se svojí kamarádkou na kolo,no co bychom pro jejich spokojenost neudělali 😂

    co všechno se najde ve stromě 😍😂

    (3 fotky)

    moje ,,holčičkaˇˇ Zachariáš😍

    (2 fotky)
    sitemaka
    11. pro 2018    Čtené 262x

    Peru jako královna s pračkou Quick Drive

    Když se tady objevilo, že se budou testovat pračky Samsung, nechalo mě to chladnou, ani psát jsem nechtěla, jaká je totiž šance, že zrovna mě vyberou. Ale pak jsem si řekla, že za napsání pár slov nic nedám a napsala. Když jsem o několik dní později uložila syna, uvařila si kávu a šla se podívat, co se tu děje nového, svítila mi tam jedna soukromá zpráva, tak jsem klikla.

    Ahoj,
    s radostí ti oznamujeme, žes byla vybrána pro testování pračky Samsung. Gratulujeme!

    No co Vám budu povídat, seděla jsem a koukala na tu zprávu jak tele. Pak mi to došlo, tak jsem honem volala manželovi, abych se o svou radost podělila. Poslala jsem dle instrukcí svoje kontaktní údaje pánovi ze Samsungu a čekala.

    A čekala a čekala a ze Samsungu se nikdo neozýval, jen tady z MK mi chodili zprávy, co je nového, jestli už se někdo ozval... Neozýval se nikdo a já už pomalu přestávala věřit, že nějaké testování bude. A pak... 23.10. zazvonil telefon a moc milá paní ze Samsungu se se mnou chtěla domluvit, kdy mi mohou pračku přivézt a nainstalovat. Ted den D byl 30.10. dopoledne.A já se zas začala těšit.

    30.10. v půl druhé odpoledne zastavilo před naším barákem auto a na první pohled bylo vidět co nám veze. Pán, který nám pračku dovezl byl veliký sympaťák, musela jsem mu rozšířit obzory a vzsvětlit mu, co je to Modrý koník a on mi za to krásně vysvětlil, jak zacházet a jak se starat o naši novou pomocnici a povídání s ním bylo tak fajn, že jsem vám to zapomněla dokumentovat.

    Nahoře na pračce je krásný stříbrný volič cyklu. Displej, který zobrazuje informace o atuálním programu a odhadovaný zbývající čas. Pokud dojde k potížím, zobrazí se informační kód. Vedle displeje jsou ještě dalsí volitelné ikonky:

    TEMP: stisknutím změníte teplotu vody pro aktuální program.

    RINSE: stisknutím změníte počet máchání u aktuálního cyklu.

    SPIN: Stisknutím změníte čas odstřeďování pro aktuální program.

    OPTIONS: stisknutím tlačítka vzberete možnost. Dostupnost voleb závisína cyklu.

    BUBBLE SOAK: Bubble soak pomáhá odstranit širokou škálu odolných skvrn. Po výběru funkce bubble soak je prádlo důkladně namočeno ve vodních bublinkách, což zajištuje účinné praní.

    EASY IRON: Snadné žehlení! Rychlost odstřeďování se snižuje, aby se zmenšilo pomačkání prádla.

    SMART CONTROL: po stisknutí smart control můžete pračku ovládat pomocí mobilního zařízení.

    Pračka nabízí spoustu pracích programů na různé druhy prádla. Některé jsem si velmi oblíbila, jiné mi naopak nevyhovují, nebo mě mrzí, že nejdou upravit.

    BAVLNA: Pro bavlnu, prostěradla, ubrusy, spodníprádlo, ručníky nebo trička. Čas praní a počet cyklů máchání je automaticky nastaven dle náplně. Můj nejoblíbenější program! Teplota je 40 a jde zvednout až na 90, otáčky 800-1400.

    EKO BAVLNA: Optimální výkon při nižší spotřebě energiepro bavlnu, prostěradla, ubrusy, spodníprádlo, ručníky nebo trička. Za účelem úspory energie může skutečná teplota praní nižší než specifikovaná teplota. Tento program jsem si taky velmi oblíbila, jsem doma, nikam nespěchám, takže mi nevadí, že je program delší, ale šetří energii.

    SYNTETIKA: Pro blůzy nebo trička vyrobená z polyesteru (diolen, trevira), polyamidu (perlon, nylon) a podobně. Tenhle program jsem vůbec nepoužila, bez toho můžu být.

    JEMNÉ PRÁDLO: Pro citlivé tkaniny jako vlákno z umělého hedvábí, viskóza a syntetika. Pro nejlepší výkon praní použijte tekutý prací prostředek. Kratší program a u mě měl úspěch, teplota jde nastavit 30-40 stupnů.

    MÁCHÁNÍ A ODSTŘEDOVANÍ:Další máchání po aplikaci aviváže na prádlo.

    ČIŠTĚNÍ BUBNU: Vyčistí buben pračky odstraněním špíny abakterií. Vyčistí gumové těsnění dveří odstraněnímnečistot z těsnění. Proveďte po každých 40 praních bez použití pracího prostředku nebo bělidla. Po každých 40 praních vás pračka automaticky upozorní. Zkontrolujte, zda buben je prázdný. K čištění bubnu nepoužívejte žádné čisticí prostředky. Tahle funkce mi přijde hooodně dobrá! Nevím jak vy, ale já čistila pračku, jen když jsem si vzpomněla, měla na to čas... A tahle si o to řekne sama a ještě stačí zmáčknout jediný čudlík!

    15 RYCHLÉ PRANÍ: Lehce znečištěné oblečení o objemu méně než 2,0 kg, které chcete rychle vyprat. Používejte méně než 20 g pracího prostředku. Použití více než 20 g může zanechat zbytky pracího prostředku. U tekutého pracího prostředku použijte max. 20 ml tekutého pracího prostředku. U tohoto programu jsem byla upozorněna, že ho nemám používat moc často, že se rychleji ničí prádlo, dělají se na něm žmolíky.

    EXTRA RYCHLÝ: Rychlý průběh do 39 minut pro běžné oblečení jako spodní prádlo a košile. Doba cyklu se bude lišit v závislosti na stavupřiváděné vody, náplni a typu prádla.

    SUPER ECO: Technologie Ecobubble pere při nízké teplotěa pomáhá snížit spotřebu energie.

    TMAVÉ OBLEČENÍ: Dodatečné máchání a snížené otáčky odstřeďování zajišťují šetrné praní a důkladné vymáchání.

    VLNA: Specifická vlna pratelná v pračce při náplninižší než 2,0 kg. Funkce cyklu WOOL (VLNA) jemně pulzujea namáčí, čímž chrání vlákna vlny před smršťováním a kroucením. Doporučuje se používat neutrální pracíprostředek.

    OUTDOOR: Pro horské oblečení, lyžařského oblečení asportovního oblečení, které jsou vyrobeny zfunkčních materiálů, jako je spandex, streč a mikrovlákna.Vyhledem k tomu,že mám doma sportovce,další můj hodně oblíbený program.Teplota 40,otáčky nižší a prádla jen do 2 kilo.

    Lůžkoviny: Pro povlečení, prostěradla, přikrývky atd. Nejlepšího výsledku dosáhněte praním pouze 1 typu lůžkovin. Ujistěte se, že náplň je nižší než 2,0 kg. Tento program mě úplně neoslovil, jsem zvyklá prát ložní prádlo na vzšší teplotu, tady jde jen na 40 a i omezení hmotnosti, mě tady trochu zaskočilo...

    Speciální funkcí na této pračce je AddWash. Pro mě top topů! Pokud zapněte pračku a zjistíte, že jste tam něco nedali, nic se neděje. Stačí, když dáte pauzu a přídavnými dvířky, které jdou otevřít až o 130 stupňů, vhodíte zapomenuté prádlo a znovu pračku sepnete.

    ODLOŽENÝ START: Tuhle funkci asi nemusím nikomu představovat. Prostě si start praní nastavíte tak jak potřebujete.

    DĚTSKÁ POJISTKA: Aby děti nebo kojenci nemohly náhodněspustit nebo nastavit pračku, dětskápojistka uzamkne všechna tlačítka kromě tlačítka Napájení. U nás používám, protože nejmladší syn tak strašně rád pere, že bych se možná divila, kdyby mi vypral on.

    SMART THINGS: Pro mě trochu španělská vesnice! Ano nejsem technický typ a tahle aplikace podle mě nepatří mezi ty snadné. Takže tohle u nás testoval, testuje a testovat bude manžel.

    Když nastane problém, je na displeji se ukáže kód, ten najděte v návodu a rychle můžete problém odstranit. Mě se ukázal kod ddC, hned jsem běžela pro návod a zjistila, že se někdo asi nevědomky opřel o malá dvířka a ta se pootevřela, takže stačilo zavřít dvířka a bylo po problému.

    Tak snad jsem vám tady sepsala vše, co by vás zajímalo, kdyby bylo něco, co by vás zajímalo a tady jste se to nedozvěděli, klidně mi napište tady pod článek 🙂

    Nakonec ještě moje malé shrnutí:

    +TICHÁ

    +VELKÝ BUBEN (fakt se tam vejde hoooodně prádla)

    +DVÍŘKA NA DODÁNÍ PRÁDLA (to je veliká paráda, u nás velmi vzužitá)

    +SNADNÁ OVLADATELNOST (zvládají to i naši kluci)

    +VÝBĚR PŘEDNASTAVENÝCH PROGRAMŮ

    +VELMI SROZUMITELNÝ NÁVOD (moc návody nečtu, ale kvůli vám jsem se překonala)

    +PROGRAM NA SKVRNY (opravdu účinný, i když i tak používám a přípravky na skvrny)

    +PROGRAM RYCHLÉ PRANÍ

    +DĚTSKÁ POJISTKA

    +MOŽNOST SLEDOVAT PRAČKU NA TELEFONU

    +FUNKCE ČIŠTĚNÍ BUBNU 

    +JE KRÁSNÁ

    -SLOŽITÁ APLIKACE (ale jak už jsem psala,já jsem na tohle tele)

    -NĚKTERÉ PROGRAMY (ale většinou se dají upravit)

    A to je všeeeee, já jsem s pračkou velmi spokojená, děkuji, že jsem ji pro vás mohla testovat a v testování můžu pokračovat.

    #test_samsung a #recenze 

    #test_samsung Otázka na sobotu:Perete s programy,které nabízí pračka,nebo máte nějaký svůj oblíbený ?

    #test_samsung Takhle při pátku by mě zajímalo,v čem nejraději perete ?Klasický prášek na praní,tekutý,nebo snad tableta ?a co Aviváž ?

    Já propadla tabletám 3v1,ale na bílé používám tekutý prací gel 🙂

    a odpověď si dáme za ❤,ať máme hezčí pátek

    #test_samsung jejda jejda,něco se porouchalo😨ale díky chytre příručce vím co a pereme vesele dal👍

    #test_samsung dnes je první várka tmavé prádlo a i na to má pračka svuj program🙂

    (3 fotky)

    #test_samsung tak schválně, víte na co je v pračce tahle věcička? Spravne odpovědi za srdicko 😉

    #test_samsung Včera mi přijela na návštěvu sestra.Obhlídla novou pračku a chtěla si ji zkusit.U nás žádný problém,prádla máme stále dost 😂Nechala jsem ji tam ať si poradí...Po pár minutách přišla a povídá:UŽ JSEM MZSLELA,ŽE JSEM S NÍ NĚCO PROVEDLA,ZAPLA JSEM JÍ A NIC!ALE ONA UŽ JELA,JEN JE TAK TICHÁ,ŽE JSEM TO NEPOSTŘEHLA 😂Ano je strašně tichá😍

    #test_samsung Dnes je u nás velké prádlo...A poprvé testuji program určený přímo na ložní prádlo,tak jsem zvedavá 👏a mám i malého pomocníká,který si vhazování tablety na praní a nastavování programu nemůže nechat ujít 🙂

    (3 fotky)

    #test_samsung Holky tyhle dvířka,to je věc😍Určitě každá znáte,že jakmile zapnete pračku,začnete bo bytě(domě)nacházet prádlo,které se mělo taky prát ...A tady není problém😍Dáte pauzu,otevřete dvířka ,vhodíte prádlo a perete dál👏👏👏

    #test_samsung Kdo už přestal věřit? JA!A kdo měl dneska předčasného Ježíška? Já!po dlouhém čekání, dnes dorazila! A čekání se vyplatilo 😍

    sitemaka
    Zpráva byla změněna    5. zář 2018    

    #test_samsung Já Já Já jsem to já,kdo bude testovat 😲Vstřebávám tu krásnou zprávu a děkuji i když přesně nevím komu poděkovat.....strašně se těším až ta božská věc dorazí 😍

    Před pár roky nevážil ani dvě kilíčka a dnes se loučil se školkou a byl pasován na školáka....

    (2 fotky)

    Moje hrdost 🙂

    je vás tu hodně,třeba někdo poradí.Hledám pronájem chaty na leto,nejlépe jižní Morava,s volným termínem v srpnu

    sitemaka
    26. bře 2018    Čtené 220x

    Hýčkám si pleť-Vichy Slow Age Night

    V první řadě bych chtěla poděkovat za možnost otestovat tento krém. Jsem maminka třech kluků, brzy mi bude 34 let a náš každý den, si užíváme na plno🙂 Ale jsem i žena, která  se chce líbit, takže péče o plet, je samozřejmostí a já si myslela, že již pár let používám, super krém, ale nikdy nedokázal to co Vichy během 14 dnů.

    Vichy dorazil kurýrem a já byla jak malá, hned jsem rozdělávala krabici a chtěla si prohlédnout ten zázrak. Objevila jsem smaragdově zelené balení a okamžitě přivoněla. A první body pro Vichy - Krém krásně ale přitom nevtíratelně svěže voní po bylinkách. Je ho barva není klasická barva krému, ani to není klasický krém, ale hnědý hustný gel. Já mám ráda změny, takže jsem se na večer začala velice těšit 🙂

    Složení: AQUA / WATER - DIMETHICONE - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - NIACINAMIDE - ALCOHOL DENAT. - DIPROPYLENE GLYCOL - BIFIDA FERMENT LYSATE - CAFFEINE - SODIUM CHLORIDE - PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE - TOCOPHEROL - CARAMEL - SODIUM BENZOATE - ADENOSINE - PHENOXYETHANOL - SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT - RESVERATROL - PARFUM / FRAGRANCE

    Aplikace: Aplikujte každý večer na pleť obličeje a krku. Použijte také jako masku  - jednou týdně naneste tenkou vrstvu a nechte působit 10 minut. Následně vmasírujte. Přebytek produktu odstraňte vatovým tampónem. Vyhněte se okolí očí a rtů.

    Účinnost: Po probuzení je pleť plně hydratovaná a rozjasněná. Noc po noci se zlepšuje proces obnovy pleti, jemné linky jsou vyhlazené.

    První večer po důkladném vyčištění pleti jsem nanesla krém. Hned jsem tušila, že testuji něco neobyčejného! Krém nejenom příjemně voní, ale je i neskutečně hebký a během pár chvilek je hebká i plet a krém se nevtřebá tak rychle, takže i po nějaké době, kdy jsem si šla lehnout jsem stále cítila, jakoby ochranný film na své pleti a příjemnou vůni. Samozřejmě jsem rozdíl nepozorovala hned po první noci, ale už po první noci, byla moje pleť, ráno svěžejší a po týdnu už jsem pozorovala i sjednocení barvy pleti, čímž jsem byla velmi mile překvapena a brala to od krému jako jeden velký bonus.

    Takže co říct na závěr? Mě si Vichy získal!

    Nemám problém zainvestovat do kvalitní kosmetiky, ale nerada kupuji něco, kde nejsem přesvědčená o výsledku.Tady jsem díky testování mohla vyzkoušet a jsem za to strašně ráda. Takže u mě doma si Vichy své místo najde a když mi včera můj bratr řekl, že mi to sluší, že jakoby zářím i to jsem připsala Vichy, protože ano moje pleť s ním září a já se také cítím mnohem lépe.

    sitemaka
    Zpráva byla změněna    8. bře 2018    

    #test_slowage2
    radost máme dva 😂

    (2 fotky)

    rostou mi chlapci,rostou 😍

    Doporucite mi prosim spolecenske hry pro kluky 5,7 let?

    Školkové focení mi udělalo velikou radost 🙂

    sitemaka
    21. srp 2017    Čtené 300x

    Blendea, zelená energie

    Jsem maminkou 3 kluků, je mi 33 let a náš život je akční,takže občas jsem večer měla pocit, že usnu dřív než děti a to jsem věděla, že na mě po jejich usnutí ještě čeká spousta povinností. Únava se začala projevovat i na mé pleti, začala jsem si připadat stará! A tak jsem se na testování a očekávání změny moc těšila.

    Co je vlastně Blendea?

    Blendea SUPERGREENS je směsí zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny.

    • Bio mladá pšenice 30%
    • Bio zelený ječmen 30%
    • Bio Spirulina 20%
    •  Bio Chlorella 15%
    •  + Bio máta 5%

    Tyto superpotraviny detoxikují organismus, zlepšují trávení, posilují imunitu, zabraňují překyselení a omezují pocit únavy. Zelené superpotraviny pro výrobu Blendea SUPERGREENS pochází z panenské přírody Nového Zélandu a Taiwanu, kde jsou pěstovány pod přímým sluncem bez užívání jakýchkoliv chemických přípravků.

    Moje testování

    Balíček dorazil. Uvnitř jsem našla dopis, plechovku a shaker. Nebylo na co čekat a hned jsem si připravila první dávku. No chuť mě tedy neohromila, ale nebylo to nic strašného, co by se nedalo vypít. Druhý den ráno, jsem si nápoj udělala místo kávy, a dělám to tak do dnes. Na chuť už jsem si zvykla, už mi to ani nepřijde a každé ráno, je Blendea to první, co jdu udělat.

    Blendea se mnou odjela i na dovolenou, nevynechala jsem jedinný den a musím říct, že jsem spokojená. Možná je to jen můj pocit, ale cítím se skvěle!

    Sem tam se doma odhodlám a zacvičím si, jindy mi stačí jen dlouhá procházka s dětmi, výlet, práce na zahrádce...

    Pleť se mi zlepšila, večer se necítím jak mátoha, zhubla jsem 0,6 kg a to jsou velká pozitiva! Takže za mě mohu Blendeu jen doporučit, můj testovací měcíc mám za sebou, ale s Blendeou se neloučím a stává se mým novým doplnkem mého stravování, moc děkuji týmu MK, že mi dovolil testovat a pomohl mi při výběru 🙂