sitemaka
26. bře 2018
220 

Hýčkám si pleť-Vichy Slow Age Night

V první řadě bych chtěla poděkovat za možnost otestovat tento krém. Jsem maminka třech kluků, brzy mi bude 34 let a náš každý den, si užíváme na plno🙂 Ale jsem i žena, která  se chce líbit, takže péče o plet, je samozřejmostí a já si myslela, že již pár let používám, super krém, ale nikdy nedokázal to co Vichy během 14 dnů.

Vichy dorazil kurýrem a já byla jak malá, hned jsem rozdělávala krabici a chtěla si prohlédnout ten zázrak. Objevila jsem smaragdově zelené balení a okamžitě přivoněla. A první body pro Vichy - Krém krásně ale přitom nevtíratelně svěže voní po bylinkách. Je ho barva není klasická barva krému, ani to není klasický krém, ale hnědý hustný gel. Já mám ráda změny, takže jsem se na večer začala velice těšit 🙂

   

Složení: AQUA / WATER - DIMETHICONE - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - NIACINAMIDE - ALCOHOL DENAT. - DIPROPYLENE GLYCOL - BIFIDA FERMENT LYSATE - CAFFEINE - SODIUM CHLORIDE - PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE - TOCOPHEROL - CARAMEL - SODIUM BENZOATE - ADENOSINE - PHENOXYETHANOL - SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT - RESVERATROL - PARFUM / FRAGRANCE

Aplikace: Aplikujte každý večer na pleť obličeje a krku. Použijte také jako masku  - jednou týdně naneste tenkou vrstvu a nechte působit 10 minut. Následně vmasírujte. Přebytek produktu odstraňte vatovým tampónem. Vyhněte se okolí očí a rtů.

Účinnost: Po probuzení je pleť plně hydratovaná a rozjasněná. Noc po noci se zlepšuje proces obnovy pleti, jemné linky jsou vyhlazené.

První večer po důkladném vyčištění pleti jsem nanesla krém. Hned jsem tušila, že testuji něco neobyčejného! Krém nejenom příjemně voní, ale je i neskutečně hebký a během pár chvilek je hebká i plet a krém se nevtřebá tak rychle, takže i po nějaké době, kdy jsem si šla lehnout jsem stále cítila, jakoby ochranný film na své pleti a příjemnou vůni. Samozřejmě jsem rozdíl nepozorovala hned po první noci, ale už po první noci, byla moje pleť, ráno svěžejší a po týdnu už jsem pozorovala i sjednocení barvy pleti, čímž jsem byla velmi mile překvapena a brala to od krému jako jeden velký bonus.

Takže co říct na závěr? Mě si Vichy získal!

Nemám problém zainvestovat do kvalitní kosmetiky, ale nerada kupuji něco, kde nejsem přesvědčená o výsledku.Tady jsem díky testování mohla vyzkoušet a jsem za to strašně ráda. Takže u mě doma si Vichy své místo najde a když mi včera můj bratr řekl, že mi to sluší, že jakoby zářím i to jsem připsala Vichy, protože ano moje pleť s ním září a já se také cítím mnohem lépe.

#test_slowage2   

Začni psát komentář...

Odešli