Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Pěstujeme někdo zeleninu že semínka. Vše krásně vyrostlo. Už jsem přesadila do větších květináčů. Ale rajčata měli dlouhý a tenký stonek. Tak jsem zatočila a dala na to hlínu. Jinak nešel přesadit. Co s tím. Za měsíc bych je chtěla dát ven do záhonku.

    Ahoj. Prosím, kdo má reflux kolikrát denně berete léky. Já 2x Omeprazol. Mám to od praktika. Měla jsem to zkusit 1x, ale to nefunguje. Dnes jsem byla na alergologii a doktorka se divila, že ho beru 2x, že by jeden měl stačit. Takže každý doktor má jiný názor.

    Ahoj. Mám reflux a bylo mi doporučeno vynechat mléko a jogurty. Jenže mléko do kávy a jogurt si dávám skoro denně. Nejraději mám řecký jogurt 0% tuku. Je něco podobné čím nahradit?

    Ahoj. Co prosím vaříte na velikonoce?

    Ahoj. Byl jste někdo v Pinebeach.hr?

    Ahoj. Byl někdo v Chorvatsku s jídlem, kde se vám fakt líbilo? Děkuji

    Ahoj. Mám refkux a beru omeprazol. Poslední týden moc nepomáhá i když dodržují dietu. Koupila jsem si Mastichu, ale dočetla jsem se, že nemám brát obojí. Je tu někdo, kdo užívá obojí a pomáhá mu.

    Ahoj. Soused byl s 10 dcerou u doktora a má spálovou angínu. A nechce mu napsat ošetřovačku
    Že je jen do 10let. To je blbost ne.

    Ahoj. Byl někdo v půlce června v Bulharsku? Bylo tam už teplo? Loni jsme byli přelom červen, červenec a bylo krásně. Děkuji

    Ahoj. Dáte tip na chalupu s vnitřním bazénem. Chtěli bychom s manželem, klukama a psem někam vypadnout na prodloužený víkend. Nebo kde hledat. Zatím jsem nyní nic nenašly. Děkuji

    Ahoj. Doporučíte prosím Řecko, kde mají velké rodinné pokoje? Děkuji

    Třes rukou u 13letého puberťáka. Když se na něco soustředí tak se mu klepou ruce. Třeba, když montovat s manželem stůl nebo když si vyndaval tousty z toustovače. Je hodně vysoký a rychle roste, tak jestli mu nechybí třeba vitaminy.

    Ahoj. Je tu někdo, kdo nere Omeprazol na reflux? V úterý jsem ho dostala na vyzkoušení na 2týdny 2x denně. Pokud nezabere budu muset na gastroskopii. Dnes ráno jsem si vzala 4tou tobolku a cítím jen mírné zlepšení. A včera to bylo lepší, dnes zase horší.

    Ahoj. Chci se zeptat. Je tu některá s refluxem? A jaké jste měli příznaky? Už týden má pocit pálení v krku. A nic jiného mě nenapadá. Jak jste to řešily?

    Ahoj. Máte někdo obložené stěny na chodbě umělím kamenem nebo dřevem? A celou chodbu nebo jen část. Pejsková nám ničí listy a škrábe do zdi. Vypadá to hrozně a nejde to moc opravit. Tak nás napadlo tohle, ale nevím, jak by to vypadalo. Chodba je dlouhá.

    Existuje něco takového i u nás?https://www.instagram.com/reel/C1MpzpirKPa/

    Ahoj. Uměl by někdo poradit? Dostala jsem k vánocům hodinky HUAWEI watch gt 4. Telefon mám Samsung. Po stažení aplikace se musím přihlásit do huawei id. Ale když dám registrovat přes mail tak telefon napíše: Vaše operace může vést k bezpečnostnímu riziku. Nedoporučujeme vám to dělat, nebo to zkuste později. Už jsem odinstalovat a zkusila znovu. V tel. už taky nevím, co povolit. Manžel má to samý a šlo mu to. Díky

    Trochu intimní dotaz. V pátek ráno jsem si vzala poslední antibiotika na zánět močáku, ale pořád když jdu na malou tak na konci mám nepříjemný pocit a trochu i pálení. Je to normální? Měla to tak některá?

    Jak dlouho po antibiotikách byste začaly zase běhat? Od pátku mám antibiotika na zánět močáku na týden. Nerada bych to uspěchala, ale nerada bych přibrala to co jsem pracně zhubla.

    Nevíte za jak dlouho začnou působit antibiotika na zánět močového měchýře? Teď jsem byla na pohotovosti a je to šílený teda. Už jsem čůrala i krev.

    Zná někdo Oc Letňany? Chci koupit teplé ponožky a šálu babičce a nevím do jakého obchodu jít? Děkuji

    Prosím lze koupit v tetě nebo dm punčocháče? Koupila jsem si svetrové šaty https://www.erikafashion.cz/saty-sukne/fialove-...
    A moje punčochy mají pod šaty v pase vidět tu gumu. A nevypadá to pěkně.

    Dát nebo nedat proteinový pudink dětem? ( 10 a 13). Kluci by si rádi někdy dali tento pudink, ale já úplně nevím.

    Sledujete nebo sledovali jste nějaký seriály na Netflix? Nějaký odpočinkový. Já viděla Virgin River, Ginny a Georgia, Emily v Paříži

    Ahoj. Je tady někdo, kdo běhal s telefonem a měřil si to a pak si koupil hodinky? Mám nové hodinky. A dnes jsem s nimi vyběhla a zjistila, že naměřili o 1km měně a o 100kcal měně než telefon na úplně stejné trase. Je to možné. Co myslíte, že měří lépe?

    Ahoj. S manželem jedeme o víkendu na wellness. Je to takový zámecký komplex. A já nevím, co si vzít na dvě večeře na sebe. Moc večerních šatů nemám. Jen jedny a ty nevím úplně jestli se hodí. Mám spíš letní a k tomu bílé plátěnky nosím. Co myslíte?

    slegr71
    Zpráva byla změněna    11. zář 2023    

    Ahoj. Máme fenku Ridgebacka a dnes se v kuchyni a na pelíšek počůrala. Bylo to po procházce, kdy se po příchodu hodně napila. Je rok a půl po kastraci tak nevím jestli to nemá souvislost. Je tu někdo kdo měl fenku po kastraci inkontinentní? A co s ní veterinář dělal? Děkuji

    Ahoj. Jak je to se sociálním pojištěním? Jsem doma a na pojišťovně jsem nahlášena jako osoba pečující o dvě děti do 15let. Musím si ho platit nebo ne.

    Ahoj. Máte někdo tip na vilu se soukromou pláží v Chorvatsku. Klidně větší vili s apartmány. Je nás víc rodin. Děkuji