soutez
28. led 2014

Soutěž s Bazarem Modrykonik.cz - Oficiální pravidla soutěže

Tato Pravidla soutěže (dále také jen "Pravidla") sa vztahují k soutěži organizované obchodní spoločností Asmira s.r.o., Martinská 56, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35 936 851, IČ DPH: SK2022011046, zapsanou v obchodním registru Okresního soudu Bratislava I, oddíl Sro, vložka č. 36149/B (dále také jen "Asmira"), na internetové stránce modrykonik.cz (dále jen „Internetová stránka“).

 1. Podmínky účasti v soutěži

1.1   Soutěžící musí (i) mít více než 18 let, (ii) mít nejvíce jeden účet (jednu registraci) na Internetové stránce, (iii) mít zveřejněný v Bazaru na Internetové stránce alespoň jeden vlastní inzerát, který splňuje pravidla Bazaru.

1.2   Vyloučená je účast osob, kterým byla tato účast zakázaná podle těchto Pravidel soutěže.

1.3   Účast v soutěži je možná jen prostřednictvím internetu. Účast v soutěži není spojená s nákupem zboží či služby, požadavkem na bezplatné služby, ani nezávisí na úhradě poplatku za připojení a/nebo na úhradě uživatelského či jiného poplatku nebo jakékoliv jiné platbě soutěžících ve prospěch Asmiry. 

2.  Trvání a průběh soutěže

2.1   Soutěž začíná 27.01.2014 a trvá až do odvolání Asmirou.

2.2   Každá soutěž je tvořená samostatným týdnem soutěže.

2.3   Soutěž začíná vždy v pondělí, kdy bude ohlášená na Internetové stránce (v profilu s loginem „soutez“ www.modrykonik.cz/blog/soutez). Soutěž končí vždy v neděli 24:00. Úloha pro soutěžící (i) je zadávána každý týden s novým obsahem. Soutěžící, které danou úlohu splnily, dostanou od Asmiry potvrzení interní poštou.

2.4   Výherkyněmi se stanou tři soutěžící, které vloží inzerát a dosáhnou stanoveného výherního pořadového čísla, které je stanoveno v článku o soutěži. Výherkyně budou vyhlášené vždy následující pondělí na profilu „soutez“.

2.5   Ověření splnění podmínek účasti výherkyň v soutěži vykoná Asmira vždy následující pondělí. Pokud výherkyně nesplnila a/nebo nesplňuje během soutěže podmínky účasti v soutěži, její nárok na výhru zaniká, ze soutěže je vyloučená a výhra připadá na další soutěžící. 

3. Výhry v soutěži

Výhrou v soutěži je kredit v hodnotě 1.000 Kč, který věnuje Asmira každé výherkyni na nákup zboží v Bazaru na Internetové stránce (v této sumě je zahrnuté i poštovné, balné a případné jiné poplatky související s nákupem zboží).

4. Oznámení a uplatnění výhry

4.1 Asmira oznámí tři výherkyně soutěže a zveřejní je (přihlašovací jména) na Internetové stránce.

4.2  Výherkyním bude oficiálně oznámena výhra v soutěži interní poštou (IP) na Internetové stránce a na registrační e-mailovou adresu. Jestliže do 7 dní ode dne oznámení výherkyně neoznámí interní poštou  Asmiře, že s výhrou souhlasí, výhra ji propadne, nárok na ni zanikne bez nároku na odškodnění, náhradu anebo jinou kompenzaci ze strany Asmiry a výhra připadá na další soutěžící podle pořadí odhadu počtu nových inzerátů.

4.3 Oznámení o výhře bude zároveň obsahovat prázdný „seznam“ zboží, do kterého výherkyně doplní informace o vybraném zboží z Bazaru (odkazy na inzeráty, ceny zboží, přihlašovací jména prodávajích a čísla účtů prodávajících). Výhru je možné uplatnit (zboží je možné nakoupit) nejvíce u tří prodejců.

4.4 Vyplněný a podepsaný seznam vybraného zboží výherkyně zašle poštou nebo naskenovaný v e-mailu Asmiře a to nejpozději do 1 měsíce ode dne oznámení o výhře, v opačném případě výherkyni zanikne nárok na výhru, výhra ji propadne bez nároku na odškodnění, náhradu anebo jinou kompenzaci ze strany Asmiry a výhra připadá na další soutěžící podle pořadí odhadu počtu nových inzerátů.

4.5 Jakákoliv komunikace mezi výherkyní a prodávajícím musí probíhat přímo na Internetové stránce při samotném inzerátu zboží, které se má stát předmětem nákupu za kredit získaný výhrou v soutěži. Asmira ověří komunikaci mezi výherkyní a prodávajícím/i v inzerátech a následně bezodkladně po doručení vyplněného seznamu zboží od výherkyně zašle kredit (výhru) resp. jeho jednotlivé části prodávajícímu/prodávajícím (zaplatí za výherkyni).

4.6 Na nákup zboží se vztahují pravidla Bazaru a podmínky prodeje konkrétního prodávajícího. Asmira nenese žádnou zodpovědnost vyplývající z prodeje zboží k výherkyni, pouze zabezpečuje vyplacení výhry (kreditu) výherkyně ve prospěch prodávajícího/prodávajících. Všechny další záležitosti (způsob dopravy, doba dodání, reklamace apod.) jsou povinné řešit výherkyně jako kupující s prodávající mezi sebou bez účasti Asmiry.

5. Souhlas s Pravidly a informace o soutěži

5.1   Účastí v soutěži soutěžící prohlašuje, že výslovně souhlasí se zněním těchto Pravidel a potvrzuje, že splňuje všechny podmínky účasti v soutěži. 

5.2   Soutěžící je sama zodpovědná za všechny změny a aktualizace svých údajů.

5.3   Všechny informace týkající se soutěže, které jsou uvedené na Internetové stránce se považují za součást těchto Pravidel.

6. Daňová povinnost

6.1   Každá výherkyně je  sama zodpovědná za splnění příslušných daňových povinností vyplývajících z výhry.

6.2   Asmira v těchto Pravidlech oznámila hodnotu nepeněžní výhry a nezodpovídá za případné porušení daňové povinnosti a/nebo povinnosti uvést výhry v daňovém přiznání ze strany výherkyně.

7. Vyloučení ze soutěže a zákaz účasti v soutěži

7.1  Asmira je oprávněna vyloučit s okamžitou účinností ze soutěže každého, kdo nedovoleně manipuluje s registrací v soutěži, účastí v soutěži nebo se soutěží samotnou a/nebo s Internetovou stránkou za účelem narušení soutěže nebo jejích Pravidel, a to i bez uvedení důvodů a předcházejícího upozornění.

7.2 Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci Asmiry ani partner soutěže (uživatelka, která poskytne svůj inzerát v Bazaru na vložení tajného kódu).

8. Zrušení a přerušení soutěže

Asmira si vyhrazuje právo kdykoli zrušit či přerušit soutěž, a to i bez uvedení důvodu a předcházejícího upozornění, zejména z důvodů technických, administrativních, ekonomických či právních překážek znemožňujících řádné a bezpečné vykonání soutěže.

9.  Právní nároky a zodpovědnost

9.1  Soutěžící ani výherkyni nevzniká právní nárok na výhru, její odevzdání ani na její výplatu.

9.2   Účast v soutěži, ani výhru či alternativní plnění není možné vymáhat soudní cestou.

9.3   Asmira není zodpovědná za žádné ztráty, manipulaci s údaji či nesprávné, neúplné anebo smazané údaje uvedené soutěžící, za ztráty způsobené externě poskytnutými daty či v rámci internetové sítě, telefonních linek a jiných hardvérových a softvérových komponentů třetích stran anebo soutěžících samotných.

9.4  Asmira nezodpovídá za vady zboží ani škody způsobené výherkyni a/nebo jiným osobám v souvislosti se získanou výhrou.

10. Změna Pravidel

10.1   Asmira si vyhrazuje právo kdykoli změnit alebo upravit tato Pravidla, a to i bez uvedení důvodu a předcházejícího upozornění.

10.2   O případných změnách bude Asmira informovat na Internetové stránce. Změna Pravidel je účinná dnem jejího zveřejnění na Internetové stránce anebo dnem účinnosti této změny, pokud je uvedený v Pravidlech.

11. Závěrečná ustanovení

11.1   Pokud by bylo některé z ustanovení těchto Pravidel neplatné, neúčinné anebo nevykonatelné, nedotýká sa to platnosti, účinnosti a vykonatelnosti ostatních ustanovení. Asmira sa zavazuje takovéto vadné ustanovení bezodkladně nahradit ustanovením bezvadným, které v najvyšší možné míře bude zodpovídat obsahu a účelu vadného ustanovení.

11.2   Tato Pravidla nabývají platnost a účinnost 27.01.2014.

11.3   Pravidla byla změněna s účinností od 03.02.2014.

Začni psát komentář...

Odešli