soutez
1. lis 2013

Soutěž: Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!

Milé maminky,

připravili jsme pro vás zajímavou akci, ve které můžete vyzkoušet novinku: tělový olej proti striím Elasti-Q® a zároveň soutěžit o kojenecké lahve Avent.
Čtyřiceti z vás pošleme domů na vyzkoušení produkt Elasti-Q® tělový olej proti striím. Během několika dní se s ním seznámíte, vyzkoušíte jej na sobě.

Elasti-Q® Exclusive tělový olej proti striím

Elasti-Q® Exclusive tělový olej působí proti striím nejen v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partiích. Navíc má příjemnou vůni, výborně pokožku hydratuje a vyživuje, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Elasti-Q® Exclusive tělový olej:

  • účinný v prevenci vzniku strií
  • příznivě působí na již vzniklé strie
  • pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy a volnými radikály
  • neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky

Strie (někdy také pajizévky) vznikají při nadměrném napínání pokožky. Tyto nevzhledné jizvičky se vyskytují nejčastěji na břiše, bocích, prsou, stehnech a bedrech. Jestliže jste se s jejich výskytem již setkala, tělový olej proti striím Elasti-Q® Exclusive zajistí Vaší pokožce optimální výživu, díky které budou již vzniklé strie méně znatelné.

Použití: Elasti-Q® Exclusive nanášejte lokálně a pravidelně na problematické partie, nejlépe 2krát denně. Do pokožky stačí vždy jemně vmasírovat dostatečné množství oleje.

Více informací nejdete na: http://www.elasti-q.cz/

Co musíte pro zařazení do soutěže udělat?

1. Do soutěžního fóra s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!“ nám napište, v kterém jste týdnu těhotenství, nebo jak máte staré miminko a proč byste chtěly olej vyzkoušet. Link na fórum: http://www.modrykonik.cz/forum/soutez/telovy-olej-proti-striim-elasti-q-vyzkousej-a-vyhrej-kojenecke-lahve-avent/

2. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž: Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent! Přidej se i ty! Link: http://i.modrykonik.cz/Elasti-Q-soutez

3. Vaše odpovědi můžete do soutěžního fóra zapisovat od 5.11. 2013 od 8:00 hod. do 20.11.2013 do 24:00 hod.

4. Poté zástupci značky Elasti-Q® vyberou čtyřicet z vás, kteří budou zapojeni do akce.

5. Na soutěžním fóru s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej! “ dne 21.11. do 15:00 zveřejníme vybrané maminky a zárověň jim pošleme interní poštou zprávu.

6. Nejpozději do pátku 25.11. obdržíte k vám domů 1 balení Tělového oleje proti striím Elasti-Q® na vyzkoušení.

Co bude vaší úlohou dále?

1. Seznámite se co nejlépe s produktem, tedy tělovým olejem proti striím Elasti-Q® a otestujete ho na sobě.

2. Od 12.12. do 18.12. na soutěžním fóru s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej a vyhrej kojenecké lahve Avent!“ nám vyvolené těhulky a maminky napíší své zkušenosti a postřehy s produktem.

3. Během dne 19.12. vyhodnotíme 5 nejzajímavějších, nejpodnětnějších hodnocení. Výherkyně získají kojenecké lahve Avent v hodnote 950,-Kč. Budou vypsané v soutěžním fóru a zašleme jim zprávu interní poštou.

4. S ohledem na předvánoční shon na poštách bychom výherní balíčky odeslali až v týdnu od 6.1.2014 do 12.1.2014.

Testujte a bavte se s Elasti-Q®

Dobrý den,jsem ve 26tt a olej bych chtěla vyzkoušet proto,protože mám extrémně suchou pokožku a zatím žadný krém ani olejíček nepomohl.Předem děkuji 🙂

5. lis 2013

Měla bych o olejíček moc zájem, protože bohužel trpím na strie, je to i v rodině a chtěla bych s tím něco udělat, jakmile trošku přiberu nebo naopak zhubnu hned ji tam mám potvoru:(jsem v 15 tt a jako pro mladou rodičku,vím že by to pro mě po porodu bylo ponižující:(

5. lis 2013
5. lis 2013
5. lis 2013

Začni psát komentář...

Odešli