NESEME DĚTI OSTRAVOU
    "20.9.2014 proběhne v Ostravě netradiční akce Zažít Ostravu jinak. V rámci "jinakosti" se potkáme před ostravskou radnicí v 15h. Pak navrhuji se projít okolo řeky Ostravice a užívat si dne, seznamovat se, sdílet, družit se 🙂" Šátky, nosítka, miminka a kdo chce, tak i tatínky s sebou!

    Pozor, poroz, akční cena limitované edice Manduca Phantasy a Manduca Black Line nyní v našem shopu. A jako bonus poštovné zcela zdarma pro prvního zájemce!

    suchedupky
    31. bře 2016    Čtené 10x

    Jsme internetový obchod a nově i kamenná prodejna, která se specializuje na prodej látkových plen (moderních i klasických) a potřeb pro látkované i nelátkované děti. Zajímá nás také správné nošení, a proto v našem sortimentu naleznete ergonomická nosítka a šátky té nejvyšší kvality. To ale zdaleka není vše! Najdete u nás také ekologické a biodegradabilní produkty (nočníky, nádobí, hračky, štěrkátka, separační pleny, vložky, jednorázové pleny) dečky, přikrývky, zavinovačky slintáčky, bryndáčky, potřeby pro maminky (kosmetické taštičky, pratelné odličovací tampóny, vložky, menstruační kalíšky), potřeby a pomůcky pro těhulky (Aniball, oleje na masáž hráze, na strie, prsní oleje, listy maliníku, lněné semínko, dubovou kůru), oblečení pro děti, bylinné čaje, kapky, sirupy, masti, koupele, čaje a bylinky, koření, sušené ovoce a mnoho dalšího.
    Nabízíme také možnost zapůjčení ergonomických nosítek, šátků, látkových plen nebo prenatálního odposlechu, což je výborný pomocník pro každodenní ujištění, že miminku tluče srdíčko.