1 / 1

    A vajicko je mu male , ze mu presahuje hlavicka? Holky mely v roce pres 10kg a na delku take hodne - jsme vysoci vsichni a ve vahicku jezdili do 13m. Synovec mel uz v 6m 11kg a na vysku byl urcite jeste vetsi nez nase holky a taky do roka byl v Maxi cosi vajicku.

    21. bře 2017

    @pisisvori hlavicka mu jeste nastesti necouha..ale dela v nem pekny alotrie - propina se, nadava..myslim ze je to jen obdobim..mame i isofix kde se da nastavit aby mel vic mista na nohy..spis chci prave recenzi zda to za to stoji..

    21. bře 2017

    Ta je zajímavá. My kupovali max-fix, vychází bezpečnostně moc dobře. Jen je jen protisměrná, ale ničemu to nevadí, dítě si v ní zvyklo.

    21. bře 2017

    pokud ti samostatne nesedi,coz v 5ti mesicich neni fyzicky mozne,tak neni vhodna. Bude se zatezovat pater touto polohou sedacky. Jinak vydrzet v protismeru co nejdele. Je to nejbezpecnejsi mozna varianta. Nohy couhat muzou,ale nesmi hlava. Sedacky jako takove nejsou ani tak podle vahy ditete,ale prave podle vysky. Jina romer ma sedacky kvalitni a tahle vypada dobre,ale az pro sedici dite.

    21. bře 2017

    Přesně tuto máme pro syna. Nabízí ji Volvo do svých vozů... popravdě jsme ji koupili synovi až v 9 měsících, v té době začal sám chodit a z vajíčka mu koukala hlava....teď si vybavují, že v prodejně běhal, takže mu bylo tak 10m a víc, ne 9.Tady v té sedačce dítě skutečně sedí, 5ti měsíční miminko nechej opravdu ve vajíčku. Synovi je ted 20 mesicu a jezdí pořád v protisměru. Sedačka je fajn a věřím, že je hodně bezpečná...akorát syna tankuje, že nevidí, kam se jede 😂

    21. bře 2017

    Diky moc. No ja jen zvazuji a koukam..ve vajicku urcite bude je to pro nej nejlepsi..

    21. bře 2017