1 / 1

    Uprostřed vlevo krásna rybicka 😀👍

    31. bře 2020
    t22d
    autor

    recept google překladač- 300 g mouky(dala jsem hladkou)
    1 balení prášku do pečiva
    1/2 lžičky soli
    40 g cukru
    1 balení bourbon vanilkového cukru
    1 vejce
    125 g tvarohu
    60 ml mléka
    50 ml oleje bez chuti
    Předehřejte troubu na 170 ° C (horní a spodní teplo). Vyrovnejte plech na pečení s pergamenovým papírem.
    Smíchejte suché přísady. Přidejte olej, vejce, tvaroh a mléko. Hněteme hnětacím háčkem směšovače. Poté hněte rukama, dokud nedostanete homogenní těsto. Pokud je příliš lepkavý, přidejte mouku.
    Rozdělte těsto na osm porcí. Nechte něco tvarovat králičí ocas. Kousky těsta zformujte na rohlíky na pomoučeném povrchu a poté zformujte králíky.
    Umístěte na plech. Před pečením kartáč s mlékem a pak pečte v troubě asi 20 minut, dokud nebudou mít pěknou barvu.

    31. bře 2020

    Vpravo nahore je zajíc!

    31. bře 2020

    To se mi bude hodit, dekuju 🙂👍

    31. bře 2020

    Vypadají moc hezky 🙂 jsou lepší než kynuté?

    31. bře 2020
    t22d
    autor

    @vladii no to těžko říct,nejsou cítit droždím a lepší jsou v den upečení (ale i druhý den jsou ok)

    1. dub 2020