icon
1 / 1
avatar

My mame nejradsi pstruhy. Pecene, smazene...

Odpověz
17. říj 2018
avatar
Odpověz
17. říj 2018
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

Za mě taky sumec a candát 😉

Odpověz
17. říj 2018
avatar

@hhhanicka
@mioday
A jak ho upravujete,máte nějaký oblíbený recept?

Odpověz
17. říj 2018
avatar

Candát, pstruh😉

Odpověz
17. říj 2018
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

Z ryb, co jsme měla (kapr, pstruh, losos, žralok, candát, tolstolobik, hejk, pangas, treska, makrela) za mě jednoznačně nejlepší candát.

Odpověz
17. říj 2018
avatar

stika

Odpověz
17. říj 2018
avatar

@tereza2016h ja nejradsi filety osmahnu na panvi na masle a z toho vypeku udelam citronovou omacku tak, ze tam pridam stavu a kuru z citronu, zredukuju a pak tam vmicham zmrzle kosticky masla a pripadne dosolim. Tu omacku jsem jednou videla delat v Tv Gordona Ramseyho a od te doby je to k rybam nase oblibena.

Odpověz
17. říj 2018
avatar

Z těch dražších jednoznscne candata a z těch levnějších amura. A všechny ryby mám nejradši jednoduse upečené s máslem a bylinkami 🙂

Odpověz
17. říj 2018