icon
1 / 1
avatar

Děláme hambáče stejně, jen do tmavých kaiserek :D

Odpověz
15. lis 2018
avatar

Ja tam vzdy vrazim spejli 😁

Odpověz
15. lis 2018
avatar

Já bych vynechala cibuli, tu já nerada. A vajíčko je super nápad. To zkusím.

Odpověz
15. lis 2018
avatar

Taky tak delame, nesmi samozrejme chybet pekne rozpekly syr. Nejcasteji do kaiserek 🙂

Odpověz
15. lis 2018
avatar

cibuli dávám dozlatova opečenou

Odpověz
15. lis 2018
avatar

Ja si delam jen hovezi maso a avokadova majoneza..K tomu nesmeji chybet cibulove krouzky a domaci hranolky..Ale muz ma rad tak jako vy, akorat bez rajcete a cibule. Jo a s chedarem.

Odpověz
15. lis 2018
avatar

@90janka sýr tam je taky,zapomněla jsem ji zmínit😉))
@babulinkab my cibuli většinou smažíme obalenou ve škrobu,ale dnes se nám nechtělo;+)
@gracinka7 já si ji taky nedala,sýrová mi moc nejede

Jinak k tomu běžné dělám ještě coleslaw a rozmarynove brambory,ale dnes nebyl čas.
@gumysek byl velký hlad, a nebyl čas přemýšlet 😂😂😂
@leniczka23 chedar kupují taky ,ale u nás na vsi nemají😢 museli jsme se spokojit s ementalem😉))

Odpověz
15. lis 2018
avatar

Taky mame radi 😉 zkuste cerv.cibulku osmazit,prdat trochu cukru,zkaramelizovat a nakonec balzam.ocet,mooc dobre 😉

Odpověz
15. lis 2018
avatar

@cejdik tak jsem kdysi dělala to cibulové catny,děkuji,příště vyzkouším i do hamburgerů😉

Odpověz
16. lis 2018