tesco_xenie
22. říj 2014

Do sychravého podzimního počasí už kvůli nákupům nemusíte

Znáte to. Venku prší, fouká vítr, navíc vás kromě pracovních povinností čeká druhá směna s dětmi a obstaráním domácnosti. Jediné po čem toužíte je být v teple domova a popíjet horký čaj. Nebo máte chuť akorát tak uvařit něco dobrého k večeři a pak se zachumlat u televize. Energie na to, abyste došla na nákup, vám ale zkrátka chybí. Nezoufejte, máme pro vás řešení, které je jako stvořené pro maminky s dětmi. Nakupovat můžete i v bačkorách, z pohodlí domova.

Menší či větší nákupy jsou naší každodenní rutinou. Čas, který jimi ale trávíme, není zanedbatelný. A zvláště v nadcházejícím období, kdy se brzy stmívá, máme této veličiny tak nějak všichni méně. Náš organismus bývá navíc často vyčerpaný a dává nám to jasně najevo. Nemáme proto ani čas, ani energii. Šetříme (se), kde se dá. Třeba i při nákupech potravin. Ty je dnes totiž naštěstí možné realizovat přes internet.

Se službou Potraviny on-line, kterou v České republice provozuje společnost Tesco, je to snadné. Stačí si vybrat požadované položky z internetové nabídky, vložit je do virtuálního nákupního košíku a zvolit si den a čas dodání, dle nabízených možností. Až zazvoní zvonek a za dveřmi bude stát řidič, který vám vaši objednávku doručuje, stačí jen vyskočit z pohovky a převzít si nákup.

Vyzkoušejte během letošního podzimu, jak může být nakupování příjemné a rychlé.

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 175 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací nahleznete na http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/

Využíváme a fakt doporučuji

22. říj 2014

No využila bych.Bohužel k nám se nejezdí.Musela bych si pro nákup stejně jet.Bylo by fajn rozšířit dopravu.

22. říj 2014

Taky bych využila, ale ani Tábor tuto možnost nemá ☹

22. říj 2014

Nakupujeme každých 14 dní a bezva 🙂

22. říj 2014

Taky bych to uvítala ale Ostravsko má smůlu ☹

22. říj 2014

Taky bych uvítala, ale u nás se nejezdí.

22. říj 2014

Zrovna dneska k večeru čekám nákup 🙂.

22. říj 2014

Ani u nás se nejzdí ☹

22. říj 2014

Třeba se tímto dočkáme rozšíření služeb 😀

22. říj 2014

Já právě dostala svůj první nákup 🙂

22. říj 2014

Ja prosim rozšířit o karlovy vary a okoli 😀

22. říj 2014

Olomouc a okolí po tom taky touží 😀 do Tesca se dostanu max 3x za rok ☹

27. říj 2014

Začni psát komentář...

Odešli