Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    tetriska
    9. únor 2019    Čtené 767x

    Naše testování s přípravky LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay

    Pokaždé, když jsem si u kamarádek pochovala jejich prcka a pohladila je po tváři, překvapilo mě, jak hladké tvářičky mají. Dcera je tak heboučké nikdy neměla. Takže mě opravdu potěšilo, že jsme byli vybráni právě na testování přípravků LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay.

    Než balíček přišel, zjistila jsem, že synovi se vrátila seborea. O to víc mě testování potěšilo a těšila jsem se. S dcerou jsem u lékařů byla několikrát. Její tváře byly hrubé, pupínkaté, v chladu červenaly. Přes zimu se to vždy zhoršilo. Podobnou vyrážku má i na pažích. Na bolest nebo svědění si, naštěstí, nikdy nestěžovala. Jeden lékař řekl, že to je stavba pokožky a že se to věkem srovná. Druhý řekl, že to je atopický ekzém a dal nám léky na alergii. Léky bez úspěchu a věk zatím taky nic nezmohl. Byla jsem proto zvědavá na přípravky. 

    Testovali jsme přípravky La Roche-Posey Lipikar Syndet AP+ a La Roche-Posey Lipikar Baume AP+. 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+

    Čisticí krémový gel pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Je vhodný na velmi suchou a citlivou pokožku novorozenců, kojenců, dětí a dospělých se sklonem k atopickému ekzému. Také pro vlasovou pokožku kojenců a pro odstraňování šupin na pokožce hlavy u dětí. Gel okamžitě zklidňuje, je proti podráždění a svědění. Neobsahuje mýdlo ani parfémy. Již během sprchování pomáhá zmírňovat projevy pokožky se sklonem k atopickému ekzému. 

    S gelem se mi moc dobře ,,pracovalo". Moc příjemná konzistence, krásně se roztíral a pěnil tak akorát. Netvořil příliš mnoho pěny. Vůně byla příjemná, nic vtíravého a pokud se dětem dostal do očí, vůbec neštípal. Dcera se každý večer těšila na koupání. Jako další plus pro mě je dávkovač a průhledná lahvička, kdy je vidět, kolik gelu ještě zbývá. Za dva týdny testování jsme spotřebovali necelou čtvrtku a to se děti koupou každý den. Stačí opravdu malé množství. 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+

    Relipidační balzám pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Pomáhá k obnově kožní bariéry a udržuje rovnováhu mikrobiomu. Pomáhá oddalovat akutní fáze extrémního vysušení pokožky a prodlužovat období klidu u pokožky se sklonem k atopickému ekzému. 

    Tohle je opravdu PECKA! Krém byl moc příjemný, mohla bych se tím natírat pořád. Nemastil, okamžitě se vstřebával, krásně se roztíral. Moc příjemná vůně. 

    S přípravky LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay jsem byla spokojená. U dcery přípravky, bohužel, nepřinesli úplné vyřešení obtíží, ale ke zlepšení došlo. Zlepšilo se začervenání tvářiček, ale pupínky zůstaly a stále jsou hrubší. Pokračujeme v používání, věřím a doufám, že časem zmizí i pupínky.

    Když měl syn seboreu poprvé, mazali jsme hlavičku olivovým olejem a vyčesávali jsme ji. Přišel tím o dost vlásků. Proto jsem nebyla nadšená, když jsem ji objevila pod vlásky znovu. Konečně mu narostli vlasy a teď mu je zase vyčešu. ☹  Ale byla jsem opravdu mile překvapená. Po třech dnech používání nebylo po šupinkách ani památky. 

    Jediné mínus může být pro někoho vyšší cena přípravků. Sama bych si je nepořídila. Ale po testování jsem změnila názor. Pokud přípravky dceři pomůžou, ráda si je pořídím znovu 🙂

    #zkusenosti_lipikar_ap

    Holky, prosím o radu. Syn (necelých 11m) usíná u prsa. To mi nevadi. Ale poslední večery je to děs!! Usne celkem rychle, ale pak to začne. Pořád se převaluje, neví jak si lehnout, pak začne kňourat, chytne se prsa, pustí se a pořád dokola. Když zabere a konečně usne tvrdě a já odejdu, je za chvíli vzhůru a celý kolotoč znovu. Nestihnu se ani najíst, natož osprchovat a vyčistit si zuby! A s přestávkami je to celou noc. Nevím, co se děje, na zuby to nevypadá, dásně nateklé nejsou, přes den je v pohodě. Slysela jsem o homeo Sedalie. Máte s tím někdo zkušenost? Jaké je dávkování, od kdy se může dát dětem? A pomáhá to?? Nebo nějakou jinou radu? Děkuju za vše

    Je tu nějaký odborník na homeopatika, prosím? Potřebuju radu, děkuju 🙂

    Milé maminky, prosím o vaše názory o doporučení! Po dlouhém hloubání a bádání jsme se rozhodli pro značku kočárku Tako. Teď se rozhodujeme jestli Tako Laret nebo Tako Monodi. Nebo jiný?? Moc prosím o vaše názory, zkušenosti a rady! Bydlíme v měnším městě, takže kočárek budeme využívat částečně i v terénu, ale ne v oranicích. Jedná se mi taky o skladnost a lehkost kočárku, protože budeme i cestovat. Předem moc děkuju 🙂

    (2 fotky)

    Maminky, možná se zeptám hloupě, ale máte někdo zkušenosti z moskytierou nad postýlku? Je to zbytečnost nebo v létě praktická věc, aby mimi nebylo poštipany?

    Těhulky, jak jsme na tom s bylinkovyma čajíkama? Můžeme třeba meduňkový? Vím, že mátu nee. Ale ostatní?

    Prosím o radu. Můžete mi doporučit nějaký kočárek? Bydlíme v malém městě, po polních oranicích jezdit nebudeme, ale aby zvládl menší terén. S nafukovacími otočnými kolečky, s aretací, kombinovaný. Cena do 9tis. Moc prosím o návrhu a recenze, případně které kočárky nebrat vůbec. Děkuju moc :-*