Letos se bylinám daří. Díky nim je naše letní kuchyně bohatá a plná vitamínů.
Vaječnou omeletu netřeba popisovat, postup zná každý. Já ji dělám tak, že téměř před dokončením dám na omeletu mozzarelu, rajčata a čerstvou bazalku a ještě na pánvi ji zaroluji. Do rozšlehaných vajec vmíchám hrst nasekaných bylin jako tymián, šaljvěj a rozmarýn. Pokud na vaší zahrádce divoce bují byliny a nestíháte sklízet, určitě si udělejte k snídani caprese omeletu.
Bylinková caprese omeleta
Letos se bylinám daří. Díky nim je naše letní kuchyně bohatá a plná vitamínů.
Vaječnou omeletu netřeba popisovat, postup zná každý. Já ji dělám tak, že téměř před dokončením dám na omeletu mozzarelu, rajčata a čerstvou bazalku a ještě na pánvi ji zaroluji. Do rozšlehaných vajec vmíchám hrst nasekaných bylin jako tymián, šaljvěj a rozmarýn.
Pokud na vaší zahrádce divoce bují byliny a nestíháte sklízet, určitě si udělejte k snídani caprese omeletu.