105 / 157
    Bylinková caprese omeleta

    Bylinková caprese omeleta

    Letos se bylinám daří. Díky nim je naše letní kuchyně bohatá a plná vitamínů.

    Vaječnou omeletu netřeba popisovat, postup zná každý. Já ji dělám tak, že téměř před dokončením dám na omeletu mozzarelu, rajčata a čerstvou bazalku a ještě na pánvi ji zaroluji. Do rozšlehaných vajec vmíchám hrst nasekaných bylin jako tymián, šaljvěj a rozmarýn.
    Pokud na vaší zahrádce divoce bují byliny a nestíháte sklízet, určitě si udělejte k snídani caprese omeletu.

    12. čer 2019

    Teda jsi hrozne moc sikovna, vsechno vypada vyborne, klobouk dolu. I to psani o bylinkach je moc zajimave 🙂

    9. srp 2019

    @mirtha ❤🍀

    9. srp 2019